«Οι Αθλιοι» του Ουγκώ σαρώνουν στο Λονδίνο (Video)

0

Σχεδόν 310* παραστάσεις παρουσιάζονται στο Λονδίνο και «Οι Άθλιοι» βρίσκονται για ακόμα μια χρονιά στην πρώτη θέση της επιλογής του θεατρόφιλου κοινού που θα φτάσει στη Βρετανική πρωτεύουσα από κάθε σημείο του κόσμου.

Το μακροβιότερο μιούζικαλ του Μπροντγουέϊ γιορτάζει 30 χρόνια και παρουσιάζεται στο «Queen's Theatre». Αγαπημένο μιούζικαλ έχει μεταφραστεί σε 22 γλώσσες και έχει 'ανέβει' σε 319 πόλεις 42 κρατών. Στη φετινή του εκδοχή πρωταγωνιστούν οι Bradley Jaden, Rob Houchen, Matt Harvey.


Μεγάλο κόστος παραγωγής, υπέροχη μουσική, φαντασμαγορικά σκηνικά και κοστούμια. 


«Δεν καταλάβαινα τίποτα απ όσα τραγουδούσαν, ήταν όμως υπέροχη εμπειρία» έλεγε γνωστή μου, αμέσως μετά την παράσταση.

Τι χρειάζεται να ξέρουμε 

Η παράσταση παρουσιάζεται Τετάρτη με Κυριακή στις 19:30 ενώ υπάρχουν και δυο παραστάσεις 14:30 κάθε Τετάρτη και Κυριακή.  Στο ταμείο μπορεί και να πληρώσετε μέχρι και 70 λίρες, ενώ μέσω διαδικτύου εισιτήρια θα βρείτε  από 25 μέχρι και 38 λίρες.

Ο χώρος του φουαγέ είναι φιλόξενος για έναν καφέ, ποτό και χάζι πριν την παράσταση. Να ξέρετε ότι υπάρχει διάλειμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου, η ουρά στο μπαρ μπορεί να μην σας επιτρέψει καν να βρεθείτε στο στόχο σας. Μπορείτε λοιπόν να προμηθευτείτε νερό και σνακ από πριν.
Λεωφορεία που εξυπηρετούν για το «Queen's Theatre» από τη Λεωφόρο Shaftesbury 12, 14, 19, 38 και από Regent Street 6, 13, 15, 23, 88, 94, 139, 159, 453. 

Προγραμματίστε το αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο, παρουσιάζεται έως 8 Μαΐου. 


Απολαυστικό και το τρέιλερ της παράστασης:Η παράσταση

«LES MISERABLES»

Queen's Theatre, 51 Shaftesbury Ave, W1D 6BA
0844 482 5160

*Στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια μετράμε πάνω κάτω 500 παραστάσεις

Το είδαμε εδώ

.........................................................................................................................................
loading...


Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε like… η κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!