BREAKING NEWS
latest

Όρθιοι χειροκρότησαν οι Αμερικανοί θεατές τον Ίωνα στη Νέα Υόρκη


Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο ‘The Tank’ στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης η πρεμιέρα του Ίωνα του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη. 

Οι Αμερικανοί θεατές χειροκρότησαν όρθιοι τους Κωνσταντίνο Μπιμπή, Δήμητρα Χατούπη και Νίκο Τουλιάτο στο τέλος της παράστασης, ενώ ακολούθησε στο φουαγιέ του θεάτρου μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Μπρούκλιν και τους συντελεστές του έργου.



Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία της αποστολή του Ελληνικού Προξενείου της Νέας Υόρκης. Ο Ίων επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιαστεί στα αρχαία θέατρα των Δελφών και της Δωδώνης το προσεχές διάστημα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Η παράσταση που άνοιξε το 2017 το 1ο Διεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος στις Κρηνίδες σε παραγωγή του ΔηΠεΘε Καβάλας και του Φεστιβάλ Φιλίππων και έκτοτε παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα, έγινε δεκτή να ενταχθεί στο ρεπερτόριο του θεάτρου «THE TANK» στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, όπου και παρουσιάστηκε για τρεις βραδιές με αγγλικούς υπέρτιτλους.

athensvoice.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID