BREAKING NEWS
latest

Η απίθανη απάντηση της Βανέσας Αδαμοπούλου στην Έλενα Ακρίτα για την «Επίδαυρο και τον Ντάνο του Survivor»!


"Η Βανέσα Αδαμοπούλου θα σας γελάσω..." - "Αξιότιμη κ. Έλενα Ακρίτα, θα ήθελα να απολογηθώ, σε σας προσωπικά, που..."

Όλα ξεκίνησαν από το κείμενο με τίτλο «Η Επίδαυρος και ο Ντάνος του Survivor» που έγραψε η Έλενα Ακρίτα στη στήλη της στην εφημερίδα «Τα Νέα». Η γνωστή δημοσιογράφος εκφράζει τον προβληματισμό της σχετικά με τη διασημότητα των προσώπων της showbiz που παρακολουθούν τις παραστάσεις στην Επίδαυρο. Ανάμεσα στα ονόματα που αναφέρει είναι και αυτό της Βανέσας Αδαμοπούλου. Πριν από λίγο, η τραγουδίστρια έδωσε μια… ιδιαίτερη απάντηση στην Έλενα Ακρίτα, μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook.

Το κείμενο της Έλενας Ακρίτα

Ο τίτλος της ψιλογκόσιπ ιστοσελίδας ήταν «Οι διάσημοι στο φεστιβάλ Επιδαύρου». Κλικάρει η κατίνα μέσα μου να δει τους πυλώνες του πολιτισμού κι οι βασικοί παίκτες είναι «ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την Νατάσα Καλογρίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Τζένη Μπότση, η Σάσα Σταμάτη και η Βανέσα Αδαμοπούλου». Κάποιους τους ήξερα κι από χτες, κάποιους τους μαθαίνω σήμερα: η Νατάσα Καλογρίδη είναι η συνοδός του Λυκουρέζου, η Σάσα Σταμάτη επιτυχημένη παρουσιάστρια, η Βανέσα Αδαμοπούλου θα σας γελάσω. Και – επειδή το Ιντερνετ είναι πηγή γνώσης – ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι, λέει, ο Ντάνος του «Survivor».

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Ολοι αυτοί να θεωρούν τους εαυτούς τους «διάσημους»; Ή να τους πλασάρουν ως «διάσημους» οι lifestylλίστες της Πέρα Ρεματίτσας; Θα μου πεις ο Ντάνος του Survivor δεν έχει δικαίωμα να πάει στην Επίδαυρο; Αναφαίρετο – αν πλήρωσε εισιτήριο. Αν όμως τον καλούν ως «επίσημο», τότε ναι, έχουμε θεματάκι. Αλίμονο αν, για να κόψει εισιτήρια η παράσταση, πρέπει να παραστούν παίκτες ριάλιτι. Αυτό πονάει, τέρμα.

Δεν είμαι (τόσο) τρελή και δεν μιλάω για την Επίδαυρο της Κατίνας Παξινού, της Ελένης Παπαδάκη, του Κουν, της Συνοδινού, του Μινωτή, της Αρώνη, της Μαρίας Κάλλας και και και. Η δική μου γενιά αυτά δεν τα πρόλαβε. Αλλωστε και τότε και τώρα, η Επίδαυρος φιλοξενεί παραστάσεις καλές, κακές, μέτριες, έξοχες, πατάτες. Ο χρόνος δεν είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ που εξωραΐζει το παρελθόν. Ομως από το σημείο αυτό έως τους κατά φαντασίαν ημιδιασήμους τζαμπατζήδες, η απόσταση είναι τεράστια. Και δεν είμαστε διατεθειμένοι να την διανύσουμε, όχι όλοι τουλάχιστον.

Ρεαλιστές είμαστε, το ξέρουμε πως η Κατίνα Παξινού δεν μένει πια εδώ αλλά μη φτάσουμε στο άλλο άκρο. Κι ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως το αρχαίο θέατρο Επιδαύρου δεν θα φιλοξενήσει το επόμενο «Power of love».

Η απάντηση της Βανέσας Αδαμοπούλου

«Αξιότιμη κ. Έλενα Ακρίτα,

Θα ήθελα να απολογηθώ, σε σας προσωπικά, που παρακολούθησα, ως «επίσημη προσκεκλημένη» στην Επίδαυρο, την παράσταση «Αχαρνής», στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύζυγός μου».





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID