BREAKING NEWS
latest

Μικραίνει το πέος σου όσο μεγαλώνεις;


Πώς επηρεάζεται το ανδρικό μόριο από το αδυσώπητο πέρασμα του χρόνου.

Ήδη πριν την εφηβεία, ο άντρας επεξεργάζεται το σώμα του και μπαίνει στη διαδικασία να το εξερευνήσει. Έντεκα στις δέκα φορές το πρώτο πράγμα που ανακαλύπτει είναι το πέος του και άλλες έντεκα στις δέκα φορές, η εξερεύνηση σταματάει εκεί. Γιατί, πολύ απλά, αυτή η ανακάλυψη είναι αρκετή για να τον τροφοδοτήσει με άγχη, αγωνίες και υπαρξιακές κρίσεις για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Και με αμέτρητες χαρές, βέβαια, αλλά αυτές ανήκουν σε άλλη συζήτηση.

Ο αρχετυπικός προβληματισμός κάθε ενός από εμάς σε σχέση με με το πέος μας, έχει να κάνει με το μέγεθός του. Όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο από την εφηβεία μας σε αναζητήσεις και συγκρίσεις προκειμένου να διαπιστώσουμε αν οι διαστάσεις μας είναι Ok. Και όταν διαπιστώσαμε ότι είναι Ok (γιατί αυτό συμβαίνει συνήθως), μπήκαμε στο επόμενο level αγωνίας και συγκρίσεων - είμαστε απλώς Ok, η έχουμε κάτι παραπάνω για να γουστάρουμε και να γουστάρουν και τα κορίτσια γύρω μας;

Κι όταν κάποια στιγμή αντιληφθήκαμε πόσο μάταιο ήταν όλο αυτό το δράμα (είναι σίγουρό ότι άλλα πράγματα μετράνε και όχι το μέγεθος), οι περισσότεροι ήμασταν πλέον εντελώς ενήλικοι και αντιμέτωποι με το επόμενο τείχος ανησυχίας σχετικά με το πέος μας: Τι θα γίνει όταν μεγαλώσουμε κι άλλο; Τι συμβαίνει στο πέος όταν στο σώμα συμβαίνει η ωρίμανση και τελικά το γήρας; Πλαδαρώνει και συρρικνώνεται όπως οι μύες; Πότε αρχίζει η φθορά; Τι επιπτώσεις έχει η ηλικία στις λειτουργίες του, ακόμα και σε έναν υγιή άνδρα; Για να σε καθησυχάσουμε, συγκεντρώσαμε τις απόψεις διαφόρων ειδικών επί του θέματος καθώς και τις συμβουλές που δίνουν εξειδικευμένα ιατρικά site.

Ορίστε οι βασικές σας απορίες μαζί με τις σωστές απαντήσεις.

Θα συρρικνωθεί το πέος μου σε βάθος χρόνου;

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου -δηλαδή εάν δεν ανήκεις σε ένα  καταραμένο 1% που πάσχει από σχετικό ιατρικό πρόβλημα- το πέος σου δεν θα συρρικνωθεί μεγαλώνοντας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα ήταν χρήσιμο να αποφεύγεις το κάπνισμα και τα πολλά γλυκά. Αν αψηφήσεις τους άτυπους περιορισμούς, θα διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια τις συνέπειες. Στο παντελόνι σου.

Τα επίπεδα της τεστοστερόνης επηρεάζουν το μέγεθος;

Το μέγεθος αυτό καθ' αυτό δεν επηρεάζεται, αλλά η συχνότητα και η ποιότητα της στύσης είναι σίγουρα εξαρτημένες από τα επίπεδα της τεστοστερόνης. Και είναι σαφές ότι η τεστοστερόνη μειώνεται προϊόντος του χρόνου κι ότι την ίδια φθίνουσα πορεία ακολουθεί και η λίμπιντο. Πρόσφατες έρευνες συνδέουν και τις νευρικές διαταραχές με τη στυτική δυσλειτουργία, οπότε έχεις έναν ακόμα πολύ επείγοντα λόγο να προσπαθήσεις να αποβάλεις το στρες από τη ζωή σου.

Το σωματικό μου βάρος επιβαρύνει το πέος μου;

Εάν είσαι ευτραφής, τότε καλείσαι να αναμετρηθείς με το σύνδρομο του 'θαμμένου πέους'. Το magnum opus των συνδρόμων των αρσενικών. Θεωρείς, δηλαδή πως δεν μπορείς να δεις το πέος σου. Στην πραγματικότητα όμως, οι διαστάσεις του δεν κλονίζονται. Ο συσχετισμός του με την κοιλιά σου είναι αυτός που εγείρει την τρομακτική ψευδαίσθηση πως δεν είσαι σε θέση να ανταποκριθείς στις συζυγικές υποχρεώσεις.

Το πέος μου θα χάσει την ευλυγισία του;

Μεγαλώνοντας, 'χωνεύεις' πως το σώμα σου χάνει την μυϊκή ισχύ του. Πρόκειται για μία παρατήρηση που απελευθερώνει πολλά κιλά αλήθειας. Εάν εστιάσεις την προσοχή σου στην δυσκολία με την οποία τεντώνει ο αχίλλειος σου, θα καταλάβεις και την μοίρα του πέους σου. Θα χάσει μέρος της ευλυγισίας του. Θα γίνει πιο άκαμπτο. Την αλήθεια δεν ήθελες να ακούσεις;

Τι προκαλούν οι μειωμένες ποσότητες αίματος στο πέος;

"Η κυκλοφορία του αίματος στο πέος σας κινείται σε χαμηλά επίπεδα". Επιπλεόν, "τα αγγεία του αιματώνονται αραιά και που". Όταν ακούσεις τέτοιες ατάκες από τον γιατρό σου, αρχίζεις να εξοικειώνεσαι με δύσπεπτες ορολογίες, όπως η στυτική δυσλειτουργία. Καλώς ή κακώς, έφτασε η στιγμή να συμφιλιωθείς με τους τίτλους τέλους.

Εννοείται ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως εννοείται ότι υπάρχουν και ενισχυτικά που σε ένα βαθμό εξουδετερώνουν το βάρος που προσθέτει κάθε δεκαετία που περνά στον οργανισμό σου και - μοιιραία - στο πέος σου. Πάνω απ' όλα, όμως, εννοείται ότι ο ανδρισμός δεν αξιολογείται σύμφωνα με τα εκατοστά του πέους σου. Βαθμολογείται στην κλίμακα της γοητείας, της ευγένειας και των τρόπων σου. Κι αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει με την ηλικία. Εκεί πρέπει να σημειώσεις άριστα. Μόνο εκεί!

oneman.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID