BREAKING NEWS
latest

Η πανέμορφη Ελληνίδα που τρέλανε Αραβες και Βασιλιάδες


H Ελληνίδα Κυριακή Κατσογρεσάκη κατάγεται από τη Σητεία της Κρήτης και είναι αεροσυνοδός. Τώρα όμως η ζωή της άλλαξε και κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αφού εργάζεται ως μέλος του πληρώματος των αεροσκαφών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Η 28χρονη από τη Σητεία που ξεκίνησε να εργάζεται στην αεροπορική εταιρεία Emirates κατάφερε να είναι μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία και να ταξιδεύει μαζί με το υπερπολυτελές της αεροπλάνο.

Πριν από λίγες ημέρες η πανέμορφη Κυριακή με τα εντυπωσιακά μάτια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Κρήτης και αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα.

Δύο χρόνια αργότερα δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια για αποκλειστική απασχόληση στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Από τις 30 κοπέλες προκρίθηκαν οι δύο και τελικά η Κυριακή ήταν αυτή που επιλέχθηκε από τους ίδιους τους γαλαζοαίματους να ταξιδεύει μαζί τους. Ωστόσο, η Κρητικοπούλα δεν σταματά εκεί.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα προκειμένου να γίνει μία από τις ελάχιστες γυναίκες πιλότους, έχοντας βλέψεις για μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη αεροσυνοδό:









newsauto.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID