BREAKING NEWS
latest

Οκτώ τρόποι να δώσετε στο σπίτι σας περισσότερη θετική ενέργεια


Ακολουθώντας τις συμβουλές του Feng Shui.

«Τα σπίτια είναι μια αντανάκλαση των ανθρώπων που μένουν μέσα σε αυτά» αναφέρει μια ειδικός στο θέμα Feng Shui, προσθέτει. «Αν κάποιο κομμάτι λείπει, παραμεληθεί ή έχει αρνητική ενέργεια τότε αυτό αντανακλάται στη ζωή του ενοίκου.»

Πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτή τη φιλοσοφία στο σπίτι μας; Η Priya Sher μοιράζεται τις κορυφαίες συμβουλές της για κάθε δωμάτιο και χώρο του σπιτιού:

1. Κρατήστε την πόρτα εισόδου του σπιτιού σε άριστη κατάσταση

Η πόρτα εισόδου αντιπροσωπεύει τον πλούτο και πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Για να τραβήξετε την ενέργεια στην μπροστινή σας πόρτα, τοποθετήστε δίπλα της ένα πανέμορφο φυτό.

2. Τακτοποιήστε το διάδρομό σας

Ο διάδρομος αντιπροσωπεύει τις ευκαιρίες. Βεβαιωθείτε ότι είναι απαλλαγμένο από ακαταστασία ώστε η ενέργεια να κυκλοφορεί. Τοποθετήστε τα παλτά και τα παπούτσια μέσα σε ένα κλειστό ντουλάπι, έτσι ώστε να μην σταματούν την ενέργεια. Για να ενεργοποιήσετε το ωφέλιμο chi στο δωμάτιο, τοποθετήστε ένα όμορφο καθρέφτη και φρέσκα λουλούδια. Τα φρέσκα λουλούδια ανεβάζουν αμέσως την ενέργεια ενός χώρου.

3. Ο φούρνος και ο νεροχύτης

Η κουζίνα είναι ζωτικός χώρος, καθώς η ενέργειά της αντιπροσωπεύει την τροφή και την αρμονία σχέσεων για τους ενοίκους. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι τοποθετημένος ο νεροχύτης και η σόμπα ακριβώς απέναντι, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα μεταξύ του ζευγαριού. Τα χρώματα στην κουζίνα είναι επίσης ένα σημαντικό που πρέπει να θυμάστε - αποφύγετε το πολύ μαύρο και το κόκκινο.

Η θέση του φούρνου είναι επίσης σημαντική για την τροφή των ενοίκων - βεβαιωθείτε ότι δεν είναι τοποθετημένη κάτω από παράθυρο ή ακριβώς απέναντι από την κουζίνα ή την μπροστινή πόρτα.

4. Τοποθετήστε ιδανικά τα έπιπλα του καθιστικού

Βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλα στο σαλόνι σας είναι ανάλογα με το χώρο. Μην μπλοκάρετε καμία πόρτα με τα έπιπλα και τοποθετήστε τον κύριο καναπέ με την πλάτη στον τοίχο. Για να ενεργοποιήσετε την ενέργεια πλούτου, τοποθετήστε μια λάμπα στη γωνία του δωματίου (διαγώνια απέναντι από την πόρτα του δωματίου).

5. Η τραπεζαρία

Η τραπεζαρία είναι ένα σημαντικό θέμα στο Feng Shui, καθώς είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να επικεντρωθείτε προσεκτικά σε αυτό που τρώτε. Για να βελτιστοποιήσετε την ενέργεια σε αυτόν τον χώρο, τοποθετήστε έναν καθρέφτη στον τοίχο για να απεικονίσει το τραπέζι και τοποθετήστε φρέσκα λουλούδια.

6. Κρατήστε τα υπνοδωμάτια ουδέτερα

Για να έχετε έναν ξεκούραστο ύπνο, τα υπνοδωμάτια πρέπει να είναι ελαφρώς ουδέτερα, ενώ τα κρεβάτια πρέπει να έχουν κεφαλάρι και να τοποθετούνται με το κεφαλάρι σε τοίχο. Στην ιδανική περίπτωση, το κρεβάτι δεν πρέπει να ευθυγραμμίζεται με την πόρτα του υπνοδωματίου. Τοποθετήστε κομοδίνα, φωτιστικά και ελαφρώς αρωματικά κεριά στο κομοδίνο για να έχετε ρομαντική ενέργεια στον χώρο.

7. Μην αφήνετε ανοιχτά καπάκια τουαλέτας γιατί διώχνουν τον πλούτο

Πάντα κρατάτε το μπάνιο σας καθαρό με την πόρτα κλειστή και το καπάκι της τουαλέτας κάτω. Αυτή είναι η περιοχή όπου ο πλούτος μπορεί να «φύγει», για αυτό το λόγο τοποθετούμε κάποια φυτά εκεί, γιατί τα φυτά χρειάζονται νερό, γεγονός που επιβραδύνει τη ροή του πλούτου που «αποστραγγίζεται».

8. Ένας περιποιημένος κήπος - η αυλή μπροστά και πίσω - είναι απαραίτητη

Ένας μπροστινός κήπος αντιπροσωπεύει το μέλλον σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι πάντα όμορφος. Εγκαταστήστε όμορφα λουλούδια και φυτά και πάντα να τα κρατάτε τακτοποιημένα. Ο πίσω κήπος αντιπροσωπεύει τόσο την υγεία όσο και τον πλούτο, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Τα όρια / οι περιφράξεις / οι τοίχοι πρέπει πάντα να είναι καθαρά.

baby.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID