BREAKING NEWS
latest

Μουντιάλ 2018: Τα αγγλικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν για την πρόκριση στα ημιτελικά


Οι Άγγλοι ζουν στον αστερισμό της ιστορικής πρόκρισης της ομάδας τους στα ημιτελικά του Μουντιάλ, αφού νίκησε 2-0 την Σουηδία. 

Όλα τα ΜΜΕ επισημαίνουν την σπουδαιότητα της επιτυχίας για πρώτη φορά μετά 28 χρόνια, ενώ καλύπτουν και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.

«Τα Τρία Λιοντάρια βρυχήθηκαν και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ο Μαγκουάιρ και ο Ντέλε Άλι κατάφεραν να βυθίσουν τους Σουηδούς», γράφει η «Daily Mail» στο βασικό της θέμα στα αθλητικά.

Η εφημερίδα «The Telegraph» κάνει λόγο για «ιστορική νίκη» και αναφέρει: «Η Αγγλία για πρώτη φορά στα ημιτελικά μετά το 1990» και «Στο Β΄ ημίχρονο ο Πίκφορντ έσωσε την Αγγλία».

«Η Αγγλία νίκησε, πέρασε στα ημιτελικά κι έστειλε την Σουηδία σπίτι της», γράφει η «Independent».

Η εφημερίδα «The Sun» δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα της, φωτογραφίες από διάφορες πόλεις, με φιλάθλους να γιορτάζουν την επιτυχία της εθνικής τους ομάδας: «Οι οπαδοί πανηγυρίζουν την πρόκριση της Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια στα ημιτελικά», γράφει.

Πανηγυρικοί είναι οι τίτλοι και των άλλων μεγάλων αγγλικών εφημερίδων αλλά και του BBC που κάλυψε με εκτενή ρεπορτάζ τόσο τον αγώνα, όσο και τις εκδηλώσεις λατρείας των Άγγλων οπαδών σε όλη τη χώρα.

tanea



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID