BREAKING NEWS
latest

Μουντιάλ 2018: Η Κροατία στα ημιτελικά μετά από είκοσι χρόνια, 4-3 τη Ρωσία στα πέναλτι


Μετά από είκοσι χρόνια (τελευταία φορά το 1998 στη Γαλλία), η Κροατία βρίσκεται πάλι σε έναν ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Σε ένα συγκλονιστικό προημιτελικό νίκησε τη Ρωσία στο Σότσι με 4-3 στα πέναλτι, καθώς το ματς στην κανονική διάρκεια τέλειωσε 1-1 και στην παράταση 2-2. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στον ημιτελικό της 11ης Ιουλίου στο Λουζνικί της Μόσχας. 

Η Κροατία γενικά άξιζε την πρόκριση, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ενώ η Ρωσία αυτή τη φορά δεν στάθηκε τυχερή. 

Το παιχνίδι λοιπόν στην κανονική διάρκεια τέλειωσε 1-1. Η Ρωσία προηγήθηκε με εξαιρετικό σουτ του Τσερίσεφ στο 31' και η Κροατία ισοφάρισε στο 40' με κεφαλιά του Κράμαριτς ύστερα από σέντρα του Μάντζουκιτς. Η Κροατία είχε τον έλεγχο του αγώνα στο β' μέρος, ωστόσο ελάχιστες φορές απείλησε ουσιαστικά. Στην καλύτερη στιγμή, ο Πέρισιτς είχε σουτ στο δοκάρι στο 60'. Στην καλύτερη φάση της Ρωσίας ο Σούμπασιτς εξουδετέρωσε σουτ του Σμολόφ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.  Στην παράταση η Κροατία προηγήθηκε 2-1 στο 101' με κεφαλιά του Βίντα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μόντριτς. Η Ρωσία ισοφάρισε στο 115'. Ο Τζαγκόεφ εκτέλεσε φάουλ και ο  Φερνάντες με κεφαλιά νίκησε τον Σούμπασιτς.   

Η διαδικασία των πέναλτι
Σμολόφ απέκρουσε ο Σούμπασιτς 
Μπρόζοβιτς 0-1 
Τζαγκόεφ 1-1 
Κόβασιτς απέκρουσε ο Ακινφέεφ 
Φερνάντες άουτ 
Μόντριτς 1-2 
Ιγκνάσεβιτς 2-2 
Βίντα 2-3 
Κουζιάεφ 3-3
Ράκιτιτς 3-4 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σάντρο Ρίτσι (Βραζιλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκαζίνσκι - Λόβρεν, Στρίνιτς, Πίβαριτς, Βίντα

Ρωσία: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Κουζιάεφ, Τσερίσεφ (67' Σμολόφ), Κουντριάσοφ, Ζόμπνιν, Σαμέντοφ (54' Ερόκιν), Γκολόβιν (102' Τζαγκόεφ), Ντζιούμπα  (80' Γκαζίνσκι) 

Κροατία: Σούμπασιτς, Βίντα, Λόβρεν, Βρσάλικο (97' Τσολούκα), Στρίνιτς (74' Πίβαριτς), Μόντριτς, Πέρισιτς(63' Μπρόζοβιτς), Ράκιτιτς, Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς, Κράμαριτς (88' Κόβασιτς). 

tanea



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID