BREAKING NEWS
latest

10 σημάδια πως σε φλερτάρει ένας άντρας


Να σε πω στραβάδι, να σε πω χαζούλα, η πραγματικότητα είναι πως άντρες σε φλερτάρουν κι εσύ χαμπάρι δεν παίρνεις. Κι επειδή στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει poke- σκούντημα, δες τα σημάδια πως ένας άντρας σε φλερτάρει.

1.Το χαμογελάκι που σκάει!

Μπορεί να μην χαμογελούν συχνά, όμως το αρσενικό που θα σε κοιτάξει στο ντάλα καλοκαίρι και θα σκάσει το χαμόγελο, εννοείται πως σε θέλει. Αν σου καλαρέσει, χαμογέλασέ του κι εσύ και μην το παίξεις δύσκολη και μουτρωμένη αφού μόνο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πείστηκε από τα μούτρα της Βιχτώριας!

2. Ρόδισε το μαγουλάκι

Μην νομίζεις πως όλα τα αγόρια είναι κυνηγοί του φλερτ σαν τον Ψάλτη στα θρυλικά Καμάκια. Επειδή τα αγόρια έχουν μάθει να επικοινωνούν μόνο μέσω τάμπλετ, στο κανονικό φλερτ, κοκκινίζουν από ντροπή, λες και κάνουν έγκλημα. Το κοκκίνισμα στα μάγουλα είναι ένα σημάδι έλξης που δεν μπορεί να ελέγξει και θα πρέπει να σου βαρέσει καμπανάκια.

3. Κλείσε μου το μάτι.

Αυτό το σημάδι είναι λίγο του μπερδέματος αλλά αξίζει να το ψάξεις. Σημασία έχει η ώρα και ο τρόπος που σε κοιτάζει το αγόρι απέναντι. Αν σε κοιτάζει μέσα στα μάτια για πάνω από 10 λεπτά χωρίς να κάνει τίποτα, μπορεί να του αρέσεις αλλά δεν ψάχνει κάτι παραπάνω. Αν όμως τον συλλαμβάνεις να σε κοιτάζει διαρκώς κατά διαστήματα, σε θέλει με τρέλα.

4. Κάνε ό,τι κάνω

Αυτή η κίνηση του καθρέφτη με εκείνον να μιμείται χωρίς να το καταλαβαίνει τις κινήσεις σου, είναι ενδεικτική του αγώνα να σε κατακτήσει. Μπορεί να γελάσεις και να γελάσει, να σταυρώσεις τα χέρια και να κάνει το ίδιο!

5. Με τα χέρια στην κολώτσεπη

Αν τσεκάρεις το αγόρι του κλαμπ να βάζει τα χέρια στις τσέπες των γλουτών ή στις μπροστινές τσέπες, μάλλον σε θέλει. Ο τρόπος αυτός είναι το σημάδι του να δείξει ότι έχει αυτοπεποίθηση!

6. Άγγιξε με απαλά

Μήπως πέρασε από δίπλα και σε άγγιξε τυχαία. Μήπως είστε στο ίδιο παρεάκι και τυχαία πάλι το χέρι του βρέθηκε στον ώμο σου; Μήπως απλά θέλει ο χριστιανός να σου πιάσει την κουβέντα;

7. Που γέρνει το κεφαλάκι!

Αν τον δεις να μιλάτε και να γέρνει το κεφάλι του προς τα εμπρός... θέλει να σου δείξει πως σε ακούει με προσοχή και μάλιστα ενδιαφέρεται πολύ για όσα έχεις να του πεις.

8. Οι κόρες διαστέλλονται

Τα μάτια μας εκτός από την οπτική επαφή, προδίδουν το φλερτ και κάπως παραπέρα. Αν δεις τις κόρες του να διαστέλλονται υπερβολικά όταν σε κοιτάζει, το φλερτ πάει καλά, σε αντίθετη περίπτωση, πες bye bye.

9. Τα φρύδια ανασηκώνονται

Τα φρύδια του δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό του για σένα, ειδικά αν τα δεις να ανασηκώνονται όσο μιλάτε.

10. Το τρως το νυχάκι!

Έχει εκνευρισμό κάθε φορά που σου απευθύνει το λόγο; Βλέπεις τα δάχτυλά του να περνούν από το στοματάκι του με σκοπό να φάει τις παρανυχίδες; Ναι σε θέλει!

womenonly.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID