BREAKING NEWS
latest

Πατέρας μεταμφιέστηκε για να σκοτώσει on camera τον βιαστή του γιου του


Η ιστορία του Gary Plauche, ο οποίος θολωμένος από την κακοποίηση που πέρασε ο γιος του στα χέρια του Jody Plauche, του έστησε καρτέρι και τον σκότωσε on camera.

Μπορεί η κοινή λογική να λέει ότι η θανατική ποινή θα πρέπει να απαγορευτεί τελείως σε όλες τις χώρες, αλλά όταν είσαι το θύμα ενός βιαστή ή ενός παιδεραστή, βλέπεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά.

Όπως για παράδειγμα έγινε στην περίπτωση του Gary Plauche, ο γιος του οποίου το 1984 έκανε μαθήματα καράτε με τον Jeffrey Doucet. Ο συγκεκριμένος δάσκαλος τον κακοποιούσε σεξουαλικά για πάνω από ένα χρόνο, ενώ τον Φεβρουάριο τον απήγαγε και τον πήγε σε ένα μοτέλ στην Καλιφόρνια, συνεχίζοντας τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Η περιπέτεια του 11χρονου τελείωσε όταν ο Jeffrey Doucet, του επέτρεψε να κάνει ένα τηλεφώνημα στην μητέρα του, το οποίο η αστυνομία εντόπισε και κατάφερε να φτάσει στην επελευθέρωσή του.

Στις 16 Μαρτίου, ο δράστης μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στην Λουϊζιάνα, κάτι που έμαθε ο Gary Plauche (σύμφωνα με το θρύλο της εποχής είχε άκρες μέσα στην αστυνομία και είχε ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες της μεταγωγής του), ο οποίος αποφάσισε να δράσει, προκειμένου να πάρει την εκδίκησή του. Μεταμφιέστηκε και αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη της πτήσης, στήθηκε μπροστά από ένα τηλέφωνο, κάνοντας οτι μιλάει.

Μόλις ο 25χρονος πέρασε από δίπλα του, έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς που στο video ακούγονται να λένε «γιατί Γκάρι», έχοντας αναγνωρίσει τον δράστη. Αμέσως άφησε το όπλο στο έδαφος, συνελήφθη και δικάστηκε για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού.

Στο δικαστήριο του αναγνωρίστηκε αρκετα ελαφρυντικά, καθώς υπήρχε ιατρική γνωμάτευση που ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή η ψυχολογική κατάσταση ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να διακρίνει το σωστό από το λάθος. Έτσι η ποινή φυλάκισής του για 7 χρόνια έγινε 5 χρόνια με αναστολή και 300 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Το 2011 ο Gary Plauche έπαθε έμφραγμα και άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που είχαν ως αποτέλεσμα να πεθάνει το 2014.



gazzetta.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID