BREAKING NEWS
latest

3 Λόγοι που επιλέγουμε τον λάθος άνθρωπο!


Παραδέξου το! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις αναρωτηθεί πως «έμπλεξες» με έναν άνθρωπο που είναι τελείως διαφορετικός από εσένα! 

Με έναν άνθρωπο που δεν ταιριάζεις καθόλου και φυσικά στο τέλος καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ήταν ο λάθος άνθρωπος!

Τον κατηγορείς ότι δε σε κατάλαβε, ότι δεν σεβάστηκε τα θέλω σου και άλλα τέτοια! Όμως φίλη μου όλα είναι θέμα επιλογών! Εσύ τον επέλεξες ανάμεσα σε τόσους!

Οπότε έχεις και εσύ μερίδιο για το ότι αυτή η σχέση δεν κράτησε!

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που σε έκαναν να διαλέξεις έναν τόσο διαφορετικό άνθρωπο; Γιατί αυτός ο άνθρωπος ήταν η λάθος επιλογή για εσένα;

1.Έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση

Πιστεύεις ότι δεν αξίζεις και ότι δε θα βρεις κάποιον καλύτερο και συμβιβάζεσαι με ότι τύχει! Φυσικά και αυτό είναι μεγάλο λάθος! Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να διεκδικούμε το καλύτερο για εμάς! Την επόμενη φορά ανέβασε τα στάνταρ σου και μην επιλέγεις «κενούς» ανθρώπους!

2.Δεν βλέπεις καθαρά

Ακόμα και όταν όλοι γύρω σου σου λένε πως αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για εσένα, εσύ εκεί το βιολί σου και στο τέλος πληγώνεσαι! Φυσικό δεν είναι; Από εδώ και πέρα λοιπόν δώσε παραπάνω βάση στα λόγια των δικών σου ανθρώπων! Σίγουρα βλέπουν κάτι παραπάνω από εσένα και θέλουν το καλό σου!

3.Είσαι δραματική

Σου αρέσει να ζεις δύσκολες καταστάσεις! Το θέλεις και το επιδιώκεις! Είσαι μια Drama Queen! Προσπάθησε όμως να μετριάσεις κάπως αυτή την ανάγκη σου γιατί έτσι καταστρέφεις τον εαυτό σου.

efisecrets.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID