BREAKING NEWS
latest

Αυτά είναι τα 5 στάδια της αληθινής αγάπης - Οι περισσότεροι δεν φτάνουμε ούτε στη μέση. Γιατί;


Στην αρχή όλα είναι τέλεια. Θέλεις μόνο να είσαι μαζί του. Νιώθεις ερωτευμένη. Μετά από λίγο καιρό όμως το τέλειο αρχίζει να ξεθωριάζει.

Τι συμβαίνει και δεν τραβάνε οι σχέσεις;

Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι η αληθινή αγάπη υπάρχει (αυτό θα έλειπε) και ότι τη βρίσκουμε τουλάχιστον μία φορά όσο ζούμε.
Και τότε, γιατί δεν την κρατάμε; Γιατί δεν περνάμε και τα 5 στάδια του έρωτα και κολλάμε κάπου στη μέση της διαδρομής;

Αυτά είναι τα 5 βασικά στάδια μιας σχέσης:

1. Στομάχι σφιγμένο, μάτια μόνο για εκείνον και η ζωή είναι ωραία, δεν πάνε να λένε οι άλλοι. Είσαι στη φάση που του δείχνεις, και σου δείχνει, τον καλύτερό σου εαυτό.

2. Αρχίζεις να κάνεις όνειρα. Θέλεις να είσαι μαζί του για πάντα, να κάνετε παιδιά, να γεράσετε μαζί. Μαθαίνετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και η κάθε μέρα αποκτά άλλο νόημα, ξεχωριστό.

3. Αναρωτιέσαι πόσο θα κρατήσει το όνειρο. Και αρχίζεις να βρίσκεις πάνω του κουσούρια. Λιγάκι βαριέσαι κιόλας. Θα ήταν προτιμότερο να μείνεις μόνη σου «να σκεφτείς».

4. Σκέφτηκες πόσα θετικά έχει να σου δώσει αυτή η σχέση. Πόσο καλύτερο άνθρωπο σε κάνει. Και συνέχισες. Τώρα χτίζεις την αληθινή αγάπη.

5. Τώρα πια ξέρεις πώς να τσακωθείς, ξέρεις τι αξίζει και τι όχι, δίνεις βάση στα ουσιαστικά και όχι στα μικρά, νιώθεις ελεύθερη και την ίδια στιγμή δεσμευμένη μαζί του για πάντα.

Πόσο υπέροχο είναι να φτάνεις στο 5ο στάδιο! Εάν έχεις βρει την αληθινή αγάπη, αξίζει να τη ζήσεις.

allyou.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID