BREAKING NEWS
latest

Η Γιούμε το σκυλί του Πούτιν αρνήθηκε πεισματικά να ακολουθήσει το πρωτόκολλο (Video)



Τα "δυνατά" του χρειάστηκε να βάλει ο Βλαντιμίρ Πούτιν προκειμένου να αποτρέψει τον σκύλο του να προκαλέσει χάος σε συνέντευξη που επρόκειτο να παραχωρήσει την Τρίτη σε γιαπωνέζικα ΜΜΕ.

Ο Ρώσος πρόεδρος ήταν προγραμματισμένο να δώσει συνέντευξη στο Nippon TV και την εφημερίδα Yomiuri Shimbun, ενόψει της επερχόμενης επίσκεψής του στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν να δουν το σκυλί και να "ελέγξουν" αν έχει ενσωματωθεί πλήρως στο νέο του "σπίτι".

Να σημειωθεί ότι η Γιούμε, ράτσας Ακίτα, είχε δοθεί πριν από 4 χρόνια στον Πούτιν από τον κυβερνήτη της περιφέρειας Ακίτα της Ιαπωνίας, ως μια συμβολική χειρονομία ευγνωμοσύνης προς τη Ρωσία για τη βοήθειά της μετά τον σεισμό και το τσουνάμι που είχε πλήξει την περιοχή το 2011. Το συμπαθές τετράποδο τότε ήταν 3 μηνών.

Ο Πούτιν, λοιπόν, έκανε είσοδο στην αίθουσα συνοδευόμενος από την Γιούμε, η οποία βλέποντας τις κάμερες, τα φώτα και τον κόσμο, άρχισε να γαβγίζει δυνατά. Ο Ρώσος πρόεδρος, με το γνωστό "κατεψυγμένο" χαμόγελό του και το λουράκι του σκυλιού στο χέρι, επιχείρησε να το "μαζέψει", με κάποια σχετική επιτυχία για να κάνει στη συνέχεια την κίνηση-ματ. Έβγαλε από την τσέπη του κοστουμιού του λιχουδιές της Γιούμε, τις της έδωσε και στη συνέχεια η τελευταία απομακρύνθηκε, και πάλι γαβγίζοντας, προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία της συνέντευξης και της φωτογράφισης.

Να θυμίσουμε ότι η Ιαπωνία, πριν από την επίσκεψη του Πούτιν, ήθελε να του δωρίσει έναν "γαμπρό" για την Γιούμε, της ίδιας ράτσας, αλλά το Κρεμλίνο αρνήθηκε. Καμία από τις δύο πλευρές δεν αποκάλυψε τον λόγο.

Ο Πούτιν είναι γνωστός λάτρης των σκυλιών και πολλές φορές έχει δεχτεί ως δώρο κουτάβια από το 2000, που ξεκίνησε την θητεία του στην προεδρία της χώρας. Σε αυτά συμπεριλαμβανόταν και το αγαπημένο του λαμπραντόρ ριτρίβερ, η Κόνι, η οποία πέθανε το 2014.

Η Κόνι, μάλιστα, "πρωταγωνίστησε" σε διπλωματικό επεισόδιο, καθώς το 2007 κατηγορήθηκε για εκφοβισμό της Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια συνάντησης των δύο ηγετών. Να τονιστεί ότι η Γερμανίδα καγκελάριος φοβάται τα σκυλιά. Μετά το περιστατικό, ο Πούτιν δήλωσε ότι δεν γνώριζε την φοβία αυτή της Μέρκελ και ζήτησε συγγνώμη.



news247.gr - rt.com



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID