BREAKING NEWS
latest

Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το 64% των γυναικών υποκρίνεται συστηματικά


Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι χημεία, είναι επιστήμη, είναι τέχνη. Κι αν νομίζεις ότι υπερβάλλουμε, μάλλον ανήκεις κι εσύ στους «τυχερούς» που έχουν πιαστεί κορόιδο στις... υποκριτικές ικανότητες της παρτενέρ τους.

Όχι, δεν είσαι ο νούμερο ένα εραστής ούτε μένεις αξέχαστος σε μια γυναίκα επειδή της χάρισες «τον πιο έντονο οργασμό της ζωής της». Οι γυναίκες έχουν πολλούς λόγους για να υποκριθούν πως τελειώνουν στα χέρια σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ερωτευμένες ή δε σ’ αγαπούν. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα το 64% των γυναικών υποκρίνεται συστηματικά οργασμό, ενώ το 82% παραδέχεται πως έχουν υποκριθεί έστω μία φορά στη ζωή τους.

Το σημαντικότερο όλων είναι να καταλάβεις πως δεν το κάνουν για εκείνες, αλλά για να νιώσεις εσύ καλά και να μην πέσει το ηθικό σου στα τάρταρα. Πώς όμως θα καταλάβεις ότι η εκείνη δεν κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει ακόμα κι αν την άκουσε όλο το τετράγωνο;

Το σώμα της δεν υποκρίνεται

Όταν η γυναίκα καταφέρνει να φτάσει στην κορύφωση το σώμα της το φωνάζει. Πέρα από την αναπνοή που γίνεται γρήγορη και κοφτή, τα μάγουλά της κοκκινίζουν και τα άκρα της παραλύουν. Ο κόλπος της συγκεκριμένα, αποκτά μια διαφορετική συμπεριφορά, καθώς τα τοιχώματα διασπώνται και δίνουν στο πέος σου την αίσθηση μικρών συνεχών δονήσεων. Μπορεί να υποκριθεί την αναπνοή, το βλέμμα και να φωνάζει όσο θέλει, αλλά το σώμα της είναι με το δικός σου μέρος και θα την προδώσει.

Μιλάς πολύ

Μπορεί οι γυναίκες να κατηγορούνται συχνά ότι δεν κλείνουν το στόμα τους, όμως οι άντρες είναι εκείνοι που θυμούνται να το ανοίξουν τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Θέλεις να τελειώσει, το καταλαβαίνουμε και μπράβο σου. Όταν όμως πάνω στην πράξη της λες ατάκες του στυλ «κοντεύεις;» και «θέλω να τελειώσουμε μαζί», μάντεψε. Την αγχώνεις, καθυστερείς τον οργασμό της κι όταν δει ότι εσύ είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις νιώθει την υποχρέωση να τελειώσει μαζί σου έστω και στα ψέματα. Λυπάμαι που στο λέω, δεν φταίει εκείνη, αλλά εσύ που βιάζεσαι. Αν λοιπόν της πεις κάτι παρόμοιο και ξαφνικά εκείνη αρχίσει το σόου, μάντεψε ποιος –ή μάλλον ποια- δεν τελείωσε ποτέ.

Η υπερβολή δεν πείθει κανέναν

Και δεν θα έπρεπε να πείθει ούτε εσένα. Ο σοφός λαός λέει «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι» και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα δικά της «κεράσια» μπορούν να σε μπερδέψουν πολύ. Μη γίνεσαι αφελής όμως. Όταν μια γυναίκα τελειώνει ναι, θα φωνάξει, θα σε σφίξει κοντά της και θα τη δεις να τρέμει στα χέρια σου. Όταν όμως όλα αυτά γίνονται σε υπερβολικό και μη συνηθισμένο βαθμό, προφανώς κάποιον προσπαθεί να πείσει πως χαίρεται τον οργασμό της. Τώρα το αν προσπαθεί να πείσει εσένα ή τον ευατό της είναι θέμα που χρειάζεται μεγάλη συζήτηση.

Και μετά το σεξ τι;

Ακόμα κι αν στα μάτια σου η αγαπημένη σου είναι η νέα Σάρον Στόουν, το δικό της «βασικό ένστικτο» δεν τη μετατρέπει αυτομάτως σε... μηχανή του σεξ. Αν πραγματικά έχεις καταφέρει να την κάνεις να τελειώσει θα δεις την ενέργειά της να πέφτει κατακόρυφα και την εξάντληση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Χρειάζεται τουλάχιστον 5 λεπτά απόλυτης χαλάρωσης και αγκαλιάς για να μπορέσει ξανά να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει. Η  γυναίκα που αμέσως μετά το σεξ θα σηκωθεί, θα μαγειρέψει, θα αλλάξει τα σεντόνια και θα βάλει πλυντήριο, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν έχει τελειώσει.

Υ.Γ  Ξέρω πως σε τρώει η περιέργεια να μάθεις αν πράγματι ο οργασμός της χτύπησε την πόρτα, αλλά προς Θεού μην της κάνει ποτέ τέτοια ερώτηση. Ακόμα κι αν δεν έφτασε στην κορύφωση, λες να έδωσε ολόκληρη παράσταση για τα μάτια σου και μόνο και να παραδεχτεί μετά ότι σε δούλευε; Άσε λοιπόν τέτοιου είδους απορίες στην άκρη γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την κάνεις να πιστεύει πως δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο ίδιο σου το κρεβάτι. Δεν το θες αυτό, σωστά;

koolnews.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID