BREAKING NEWS
latest

Καλλυντικά που θα πρέπει να έχετε στο αμάξι σας!


Για όλες εσάς που οδηγείτε για να πάτε στη δουλειά σας ή έχετε συνεχώς εξωτερικά ραντεβού, οπότε βρίσκεστε πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο σας σας έχουμε φτιάξει λίστα με τα must have προϊόντα ομορφιάς που θα πρέπει να έχετε στο ντουλαπάκι του αμαξιού σας. 

Κονσίλερ:

Το κονσίλερ είναι το νούμερο ένα απαραίτητο προϊόν που θα πρέπει να έχετε μαζί σας στο αυτοκίνητο γιατί μπορεί να κρύψει τυχόν ατέλειες που μπορεί να εμφανιστούν τελευταία στιγμή ή ακόμα μπορείτε να διορθώσετε τυχόν κοκκινίλες ή σπυράκια που σας κλέβουν τη λάμψη.

Πούδρα:

Αν το αυτοκίνητό σας το έχετε παρκάρει σε μέρος που το χτυπά συνέχεια ήλιος, όταν θα χρειαστεί να μπείτε μέσα ο χώρος θα θυμίζει... σάουνα. Πριν λοιπόν ο ιδρώτας αρχίσει να τρέχει πουδράρετε το πρόσωπό σας.

Ξηρό σαμπουάν:

Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο μπουκάλι ή μίνι, το ξηρό σαμπουάν θα τονώσει τα μαλλιά σας μετά από μια κουραστική μέρα. Ψεκάστε στις ρίζες και, αν δεν έχετε χτένα ή βούρτσα μαζί σας, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να τρίψετε τις ρίζες και να δώσετε φόρμα.

Μάσκαρα και eyeliner:

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε κατάστημα καλλυντικών αγοράστε μία εφεδρική μάσκαρα και ένα ακόμα eyeliner που θα τα έχετε πάντα στο αυτοκίνητό σας. Με ένα μόνο πέρασμα με την μάσκαρα μπορείτε να αλλάξετε τελείως το βλέμμα σας αλλά και με το άι­λάινερ μπορείτε να κάνετε θαύματα!

govastileto.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID