BREAKING NEWS
latest

Εξομολόγηση – σοκ αεροσυνοδού για όσα συμβαίνουν σε μια πτήση


Η σοκαριστική εξομολόγηση ενός αεροσυνοδού φέρνει στο φως κάποιες αλήθειες που οι αεροπορικές εταιρείες δεν θέλουν να ξέρουμε.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, όταν ρωτήθηκε ο αεροσυνοδός τι ξέρει που δεν θέλει να το μάθουν οι επιβάτες απάντησε τα παρακάτω.

Αρχικά το φαγητό που σερβίρουν στα αεροπλάνα κατά τη διάρκεια των πτήσεων διατηρείται στην κατάψυξη για πάνω από τρεις μέρες, γι αυτό και η γεύση του δεν είναι οι καλύτερη.

Έπειτα ανάφερε ότι οι πρωινές πτήσεις είναι πιο ευχάριστες και με λιγότερες αναταράξεις λόγω του αέρα. Προφανώς όμως δεν θέλουν να το ξέρεις για να κλείνεις εισιτήρια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Επίσης οι πιθανότητες για καταιγίδα τις πρωινές ώρες είναι λιγότερες.

Συνεχίζει αναφέροντας ότι η παραδόξως η τουαλέτα του αεροσκάφους δεν είναι το πιο ανθυγιεινό μέρος αλλά η ζώνη και το τραπεζάκι. Σε αυτά τα σημεία υπάρχουν μικρόβια τα οποία μένουν για μέρες, βδομάδες ίσως και μήνες στην επιφάνεια τους.

Επίσης, πρέπει να ξέρετε ότι οι πιλότοι τα βρίσκουν σκούρα όταν πρέπει να προσγειωθούν όταν βρέχει.

Ένα άλλο γεγονός που εξομολογήθηκε είναι ότι τα φάρμακα κατά της ναυτίας δεν έχουν καλή επίδραση όταν τα λαμβάνετε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Κάτι άλλο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι εάν έχετε «κακή» συμπεριφορά σε μια πτήση, ίσως επηρεάσει την έκβαση του ταξιδιού σου. Για παράδειγμα υπάρχει πιθανότητα εάν έχεις πτήση με στάση, να μην σου γίνει έγκαιρη προειδοποίηση για τη πτήση και να τη χάσεις.

Τέλος, σε κάθε αεροπλάνο υπάρχει ένα «μυστικό» σταχτοδοχείο. Αν και απαγορεύεται το κάπνισμα, το σταχτοδοχείο υπάρχει για να βάζουν τα τσιγάρα που ανάβουν οι παραβάτες.



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID