BREAKING NEWS
latest

ΣΟΚαριστικές δηλώσεις του Ντεπαρντιέ για την Γαλλία!


Με μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στην ιταλική Corriere della Sera, ο γάλλος ηθοποιός σκοπεύει να τσακωθεί οριστικά με τους συμπατριώτες του.

Ο Ζεράρ Νταπαρντιέ ήταν πάντα αθυρόστομος, αλλά τελευταία δείχνει να έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Στη συνέντευξη, αφού επαινεί για πολλοστή φορά τον φίλο του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος τον έκανε ρώσο πολίτη το 2013, και δηλώνει ότι τον αγαπάει γιατί έχει «μια πλευρά χούλιγκαν», δηλώνει ότι δεν νιώθει πιά Γάλλος. Κυρίως καταγγέλλει το γεγονός ότι στη Γαλλία πληρώνει πολλούς φόρους.

«Πλήρωσα 150 εκατομμύρια φόρους και θα έπρεπε να συνεχίσω να πληρώνω το 87% των εισοδημάτων μου για να βοηθήσω να ξεπληρώσουμε το δημόσιο χρέος που δημιούργησαν οι άχρηστοι πολιτικοί», δηλώνει.

Η ιταλική εφημερίδα τον ρωτάει για το νέο του βιβλίο «Innocent» και δηλώνει:
«Εγώ είμαι πολίτης του κόσμου. Η Γαλλία κινδυνεύει να γίνει μια Disneyland για τουρίστες, μια χώρα που κατοικείται από ηλίθιους οι οποίοι φτιάχνουν κρασιά και τυριά που βρωμάνε, για τους τουρίστες. Δεν υπάρχει πια ελευθερία, οι άνθρωποι χειραγωγούνται».

Αλλά ο Ντεπαρντιέ δεν σταματάει εκεί και εξαπολύει επίθεση και στον κόσμο του κινηματογράφου:

«Ο κινηματογράφος δεν υπάρχει πια. Υπάρχει ένας κόσμος διασκεδαστών, ανθρώπων, οι οποίοι έχουν τρομοκρατηθεί από τους Αμερικανούς και δεν ξέρουν πια τι γλώσσα να μιλήσουν. Οι ταινίες τους έχουν γεμίσει με ειδικά εφφέ», δηλώνει.

Μόνο η Ιταλία αντέχει, στα μάτια του: «Ευτυχώς εσείς δεν έχετε χάσει την κουλτούρα σας και την ταυτότητά σας. Ισως επειδή είστε μια νέα χώρα που γεννήθηκε με τον Γκαριμπάλντι. Αντίθετα με την μισή Ευρώπη, η οποία έγινε λίγο φασιστική, μετά την άφιξη των μεταναστών».

iefimerida.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID