BREAKING NEWS
latest

10 φοβερά σάντουιτς για μεγάλες πείνες (pics)


Αγαπημένη επιλογή για το γραφείο, αλλά και εύκολη και γρήγορη λύση όταν θέλεις ένα χορταστικό σνακ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ακόμα και στην παραλία. 

Γίνεται από πολύ απλό μέχρι απίστευτα gourmet και έχει μόνο φίλους, μιας και δεν υπάρχει μία συνταγή που να το ακολουθεί, αλλά ο καθένας μπορεί να το φτιάξει όπως του αρέσει ή με ό,τι έχει στη διάθεση του. Για το σάντουιτς μιλάμε, φυσικά!

Και επειδή είμαστε σίγουροι πώς και σ’ εσάς αρέσουν πολύ, σας έχουμε 10 απίστευτα λαχταριστές προτάσεις για σάντουιτς.

1. Πολύσπορο ψωμί του τοστ με τραγανό μπέικον, μαγιονέζα, μαρούλι και ντομάτα. Απλό και λαχταριστό!


2. Στρογγυλό ψωμάκι μπριός με σιγομαγειρεμένο χοιρινό και σάλτσα bbq. Σαν μπέργκερ αλλά σάντουιτς.


3. Λευκή μπαγκέτα με ψητό φιλέτο κοτόπουλο, ψιλοκομμένο λάχανο, αγγούρι, κόκκινη πιπεριά και καλαμπόκι. Χορταστικό και μπορείς να το πεις και light.


4. Λευκή μπαγκέτα με σαλάμι και μαρούλι ή με προσούτο και φύλλα βασιλικού. Για όσους αγαπούν τις πιο “εκλεπτυσμένες” γεύσεις.


5. Bagel με τυρί τσένταρ, τραγανό μπέικον και ομελέτα. Το πρωινό σας σε ένα ψωμάκι!


6. Ολικής άλεσης ψωμί του τοστ με φιλέτο γαλοπούλας ψητό, σάλτσα κιμά, τριμμένο κίτρινο τυρί και chutney ντομάτας. Πληρέστατο σνακ και ένας τέλειος τρόπος να αξιοποιήσετε τον κιμά που περίσσεψε από τα μακαρόνια ή το παστίτσιο.


7. Λευκή μπαγκέτα με γραβιέρα Νάξου σε φέτες, ψητό στήθος κοτόπουλου, ζαμπόν, αγγουράκια τουρσί και μουστάρδα. Η ιδανικότερη πρόταση όταν παρακολουθείτε μπάλα στο σπίτι!


8. Ψωμί του τοστ με παστράμι, ξινολάχανο και τυρί έμμενταλ. Συνοδεύεται ιδανικά από μπίρα και είναι ένα κι ένα για μερακλήδες!


9. Με μοσχάρι stir fry, με πιπεριές και τυρί γκούντα. Παρήγγειλες κινέζικο και σου περίσσεψε; Ώρα για σάντουιτς!


10. Φρατζολάκι τσιαπάτα με κεφτεδάκια, κόκκινη σάλτσα ντομάτας και τριμμένη γραβιέρα. Το πιο αγαπημένο όλων των εποχών σάντουιτς με κεφτεδάκια!


Πρόχειρο γεύμα με αριστοκρατική καταγωγή

Αλήθεια ξέρετε πώς προέκυψε το πρώτο σάντουιτς; Ο Βρετανός Τζον Μόνταγκιου, 4ος κόμης του Σάντουιτς, ήταν μέγας χαρτοπαίκτης. Το 1762, που λέτε, κατά τη διάρκεια μιας παρτίδας που διαρκούσε πολλές ώρες και για να μην αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη θέση του, αλλά ούτε και να λερώσει τα χέρια του, ζήτησε από τον υπηρέτη του να του φέρει ένα κομμάτι κρέας ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμί (σου θυμίζει κάτι;). Κάπως έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε το διάσημο σνακ!

olivemagazine.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID