BREAKING NEWS
latest

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ" ΟΜΩΣ "ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑ" ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ



Οι ηλιόλουστες μέρες, μας κάνουν να βλέπουμε τη ζωή με πιο αισιόδοξη διάθεση. Η σεροτονίνη ανεβαίνει και μαζί μ΄αυτήν και η όρεξη για γνωριμίες, είτε φιλικές είτε αισθηματικές.
 
Και βέβαια δεν χρειάζεται να περπατά κανείς στα σοκάκια κάποιου νησιού  ή οπωσδήποτε να είναι σε διακοπές για να κάνει γνωριμίες.Οπότε μην απογοητεύεστε όσοι από εσάς μείνετε στην πόλη....και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να είμαστε fan του clubbing....

Υπάρχουν πολύ όμορφα μέρη, ανάλογα με τα γούστα και τη τσέπη του καθένα.

* Ξέρετε ότι έχουν ξεκινήσει ρομαντικά ειδύλλια σε ένα στυλάτο bar-restaurant?
Εκεί που κάθεσαι και απολαμβανεις το ποτάκι σου ακούγοντας classy μουσικούλα βλέπεις έναν άνθρωπο σαν εσένα, να πίνει ή να τρώει κάτι και παράλληλα να σε τρώει με τα μάτια του/της. Σκεφτείτε αν είναι το πεπρωμένο να γνωριστείτε, θα γίνει.

* Επίσης κάνοντας μια βόλτα στο κοντινό πάρκο του σπιτιού σας μπορείτε να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Πηγαίνετε να κάνετε τον περίπατό σας/γυμναστική και πάρτε αν θέλετε μαζί σας και το αγαπημένο σας βιβλίο. Εκεί που κάθεστε και διαβάζετε το βιβλιο σας, βυθισμένοι στην υπόθεση της ιστορίας, να σου βρίσκεται κάποιος να σας ρωτάει με ενδιαφέρον αν το βιβλίο είναι καλό. Και ξέρετε κάτι? Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που διαβάζουν είναι ρομαντικοί ή ακόμοι και ονειροπόλοι κάτι που τους κάνει πολύ ελκυστικούς.

* Βέβαια μην ξεχνάμε και τους ζωόφιλους, καθότι έχει παρατηρηθεί τελευταία ότι οι κάτοχοι σκύλων έχουν αυξηθεί. Οπότε στην καθιερωμένη τους βόλτα σίγουρα το ζωάκι σας θα αποτελέσει αφορμή για καινούρια γνωριμία.

Το θέμα είναι να υπάρχει καλή διάθεση.....

Πηγή: anakalipto



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID