BREAKING NEWS
latest

ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΩΦΕΛΕΙ!!!


Δεν μας δροσίζει μόνο αλλά και μας ωφελεί!!!  Τι άλλο από ένα μπανάκι στη θάλασσα?

Είτε κάνουμε το μπάνιο μας σε ήσυχες ακρογιαλιές, ή σε παραλίες γεμάτες κόσμο η ουσία είναι μία. Να το απολαύσουμε, να δροσιστούμε και να ωφεληθούμε.

Σε όποια παραλία και να βρεθούμε σίγουρα θα δούμε ανθρώπους από άλλες χώρες που προγραμματίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα για να απολαύσουν τα θαλασσινά μπάνια.

Τυχαίο? Δε νομίζω. Και αυτό γιατί τα μπάνια προσφέρουν και ψυχική και σωματική ευεξία. Εμείς λοιπόν είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μια χώρα με τέτοια θάλασσα!!!

*Όταν βυθιζόμαστε μέσα στα καταγάλανα νερά μιας παραλίας, ακόμη και αν έχουμε ταλαιπωρηθεί από την κίνηση μέχρι να φτάσουμε στο προορισμό μας, νιώθουμε να φεύγει η ένταση από μέσα μας. Γαλήνη κατακλύζει την ψυχή μας και δε βγαίνουμε έξω, παρά μόνο όταν έχουμε μουλιάσει.

*Ξέρετε πόσοι άνθρωποι που είναι μόνοι τους βρίσκουν παρεούλα την ώρα του μπάνιου τους? Μιλούν μεταξύ τους, ανταλλάσουν απόψεις, λένε για τα φάρμακα που παίρνουν…. Ακόμη και αν διαφωνούν, το κομμάτι της κοινωνικοποίησης έχει κατά κάποιο τρόπο καλυφθεί και νιώθουν όμορφα. Μίλησαν μ΄έναν άνθρωπο βρε αδελφέ!

* Ο ύπνος γίνεται πιο εύκολος. Δεν έχετε νιώσει να γλαρώνετε πιο εύκολα όταν κολυμπάτε? Για σκεφτείτε  πώς φλερτάρουμε με το κρεβατάκι μας μετά το μπάνιο!!!

*Αυτοί που κολυμπούν συστηματικά φαίνονται πιο νέοι. Άλλη ηλικία λέει η ταυτότητα και άλλη η εμφάνιση. Το κολύμπι στη θάλασσα προωθεί την αναπαραγωγή καινούριων κυττάρων, γι΄αυτό και νιώθουμε τόσο απαλό το δέρμα μας. Βέβαια δεν πρέπει να το παρακάνουμε με την ηλιοθεραπεία.

*Επαναφέρει την καλή υγεία στους μύες μας και αυξάνει την μυική μάζα χωρίς να καταπονούνται οι αρθρώσεις.

Γι αυτούς και για άλλους λόγους έχουμε πετύχει « το τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Χαίρεται η ψυχή μας, χαίρεται και το σώμα μας.

Πηγή: anakalipto



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID