BREAKING NEWS
latest

Πιγκουίνος ταξιδεύει κάθε χρόνο 5 χιλ. μίλια για να συναντήσει τον σωτήρα του (Video)


Ένας πιγκουίνος ταξιδεύει κάθε χρόνο 5 χιλιάδες μίλια προκειμένου να βρει τον σωτήρα του στη Βραζιλία.  

Ο Joao Pereira de Souza, 71 ετών, συνταξιούχος οικοδόμος που ζει σε ένα νησί  στα ανοικτά του Ρίο ντε Τζανέιρο, συνάντησε για πρώτη φορά τον πιγκουίνο το 2011, όταν τον βρήκε σε κακή κατάσταση καλυμμένο με λάδι.  

Πέρασε μία εβδομάδα για να καταφέρει να τον καθαρίσει και αφού τον βάφτισε Dindim, τον τάισε και τον είδε να στέκεται υγιής, τον άφησε ελεύθερο, νομίζοντας ότι δεν θα τον ξαναδεί.  

Όμως, μερικούς μήνες αργότερα, ο de Souza είδε συγκλονισμένος τον Dindim να φτάνει και πάλι μπροστά του και μάλιστα να τον ακολουθεί στο σπίτι του.

"Λατρεύω τον πιγκουίνο σαν να είναι το δικό μου παιδί και πιστεύω ότι κι ο πιγκουίνος με αγαπάει,« είπε ο de Souza στο Globo TV.  

Όπως λέει, ο πιγκουίνος δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλον να τον αγγίξει και όταν προσπαθήσουν να τον ακουμπήσουν τους χτυπά με το ράμφος του. «Εμένα ανεβαίνει στην αγκαλιά μου και μου επιτρέπει να τον ταΐζω σαρδέλες», λέει.  

Ο Dindim περνά πλέον 8 μήνες με τον φίλο του και τους άλλους 4 στα ανοικτά των ακτών της Αργεντινής και της Χιλής – κολυμπώντας περίπου 5 χιλιάδες μίλια.  

"Φτάνει τον Ιούνιο και γυρνάει στο σπίτι του τον Φεβρουάριο. Κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο στοργικός και ευτυχής όταν με βλέπει" είπε ο de Souza.



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID