BREAKING NEWS
latest

Κάνοντας snowboard με την αστυνομία στους δρόμους της Ν. Υόρκης! (Video)


Ο γνωστός δημιουργός βίντεο στο You Tube, Casey Neistat πήρε το snowboard του και βγήκε βόλτα στους παγωμένους δρόμους της Ν. Υόρκης. Τις εντυπώσεις, ωστόσο, έκλεψαν οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν. 

Την ώρα που η Νέα Υόρκη είχε "παραλύσει" από την χιονοθύελλα Γιόνας και η κυκλοφορία των οχημάτων είχε απαγορευτεί, ο Casey Neistat, γνωστός Αμερικανός δημιουργός ταινιών και βίντεο του You Tube, που γίνονται viral, πήρε το snowboard του και βγήκε στους δρόμους, προκαλώντας πανδαιμόνιο με τα καμώματά του.


Αφού πιάστηκε από ένα αυτοκίνητο, άρχισε να γλιστράει στους παγωμένους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης, είτε μόνος του είτε μαζί με φίλους του, περνώντας ακόμα και από την Times Square. Όλα κυλούσαν καλά, μέχρι τη στιγμή που ένα περιπολικό της αστυνομίας τους έκανε σήμα να σταματήσουν.


Και ενώ η βόλτα, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα σταματούσε κάπου εκεί ο οδηγός του αυτοκινήτου του Neistat άκουσε τον αστυνομικό να του λέει: "Κάποιος παραπονέθηκε για εσάς, οπότε και εμείς θα κάνουμε σαν να σας μιλάμε, εντάξει;".





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID