BREAKING NEWS
latest

Τι πρέπει να ξέρεις πριν αποφασίσεις να κόψεις τα μαλλιά σου


Oλες οι γυναίκες κάποια στιγμή αναζητούν κάτι που θα τους ανανεώσει το look. Το μακρύ καρέ είναι πολύ της μόδας φέτος και πολλές γυναίκες αποφασίζουν να κόψουν τα μαλλιά τους για να δώσουν έναν άλλο αέρα στην εμφάνισή τους. 

Επειδή όμως τα μαλλιά συνδέονται με την ψυχολογία μας συνήθως,  καλό είναι να προσέξουμε κάποια πράγματα πριν πάρουμε ...την μεγάλη απόφαση!

Μην τα κόψεις μετά από κάποια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου

Το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε οι περισσότερες μετά από χωρισμό ή κάποια άλλη μεγάλη αλλαγή είναι να ανανεώσουμε κάτι πάνω μας – και συνήθως, την πληρώνουν τα μαλλιά μας.
Δεν λέμε, το καινούριο σου look θα σε βοηθήσει στο νέο ξεκίνημα που θες να κάνεις αλλά, προτού πιάσεις το ψαλίδι βεβαιώσου ότι το θες πραγματικά και ότι δεν είναι αντίδραση της στιγμής. Για να μην το μετανιώνεις μετά.

Μην βιάζεσαι

Τα μαλλιά σου τα έχεις κρατήσει μακριά εδώ και χρόνια. Για να μην νομίζεις πως βλέπεις μία άλλη γυναίκα στο καθρέφτη αφότου κουρευτείς, κόψε τα σταδιακά, πρώτα σε μακρύ lob, μετά σε lob, μετά σε καρέ και αν είσαι πολύ τολμηρή στο pixie cut που σκεφτόσουν να κάνεις τόσο καιρό. Άσε που κόβοντάς τα λίγα-λίγα θα έχεις το χρόνο να σκεφτείς αν πραγματικά θες να προχωρήσεις σε μία μεγαλύτερη αλλαγή.

Το κοντό μαλλί θέλει περιποίηση

Είναι μεγάλος μύθος πως τα κοντά μαλλιά χρειάζονται λιγότερη περιποίηση από τα μακριά. Ναι, λούζονται και στεγνώνουν πιο εύκολα αλλά το χρόνο που κερδίζεις από το λούσιμο, θα τον σπαταλήσεις στο styling και στις συχνότερες επισκέψεις στο κομμωτήριο (υπολόγιζε κάθε 4-6 εβδομάδες, αν θες να τα διατηρήσεις πολύ κοντά). Και, αν τα έχεις καρέ, ξέχνα το γρήγορο χαμηλό κότσο που έπιανες κάθε φορά που βιαζόσουν να βγεις από το σπίτι.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID