BREAKING NEWS
latest

Δείτε τον άνθρωπο νυχτερίδα να πετά λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος (Video)


Όσο η τεχνική της πτήσης με την χρήση ειδικών στολών εξελίσσεται τόσο η ανάγκη για πιο μεγάλα ρίσκα θα γίνεται ακόμα πιο επιτακτική.

Και το όνειρο του ανθρώπου να πετάξει μόνος του χωρίς την χρήση βοηθητικών μέσων, μπορεί τελικά να αποβεί εξίσου μοιραίο με όσα θυμόμαστε από την ελληνική μυθολογία.

Γιατί αν δείτε τι κάνει ο Brandon Mikesell στο συγκεκριμένο βίντεο, πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως κατάφερε να επιζήσει από αυτή την πτήση. Αν έχετε το κουράγιο να τον παρακολουθήσετε θα δείτε μία πτήση στα όρια της λογικής, με τον άνθρωπο-νυχτερίδα να καταφέρνει να πετά ελάχιστα μέτρα πάνω από το έδαφος με απίστευτη ταχύτητα και μεγάλη επιδεξιότητα (προφανώς και αρκετή τύχη).

Και εκεί που λες ότι θα το φάει το... κεφάλι του, ο γνωστός για τις ικανότητές του Brandon αρχίζει να παίρνει ύψος και αφού έφτασε αρκετά ψηλά άνοιξε το αλεξίπτωτο και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο έδαφος.

Το βίντεο, με την βοήθεια της GoPro κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, αφήνοντας όλους με ανοιχτό το στόμα και δίνοντας υποσχέσεις για το επόμενο - και ευχόμαστε όχι τελευταίο έτσι που το πάει - ανδραγάθημα του Brandon Mikesell.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID