BREAKING NEWS
latest

ModiFace Live: Το απόλυτο application για τις γυναίκες (Video)


Ξεχάστε τις ατέλειωτες ώρες στον καθρέφτη, τις βόλτες στα καταστήματα καλλυντικών, τις διαρκείς αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να φορέσετε το ένα ή το άλλο κραγιόν. 

Ένα νέο app έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον ευατό σας και να σας διευκολύνει να αποφασίσετε ποιά από όλες τις αποχρώσεις στο μακιγιάζ ταιριάζει για την περίσταση για την οποία ετοιμάζεστε.

Ονομάζεται ModiFace Live και όπως λέει και το όνομά του, είναι μία εξαιρετικά έξυπνη ιδέα για να μπορεί μία γυναίκα να ελέγχει το μακιγιάζ της και να αποφασίζει σε πραγματικό χρόνο τι είναι αυτό που πάει στην διάθεση της στιγμής.

Η λειτουργία του βασίζεται στην λήψη εικόνας video από την εμπρός κάμερα του τηλεφώνου, και χάρη στο εξελιγμένο λειτουργικό μπορεί να προσαρμόζει σε πραγματικό χρόνο επάνω στο πρόσωπο όποιες αλλαγές και πειραματισμούς θέλει να κάνει η κυρία που το χρησιμοποιεί.

Πέρα από την αναζήτηση πάνω στο ήδη υπαρχον υλικό, το app σας επιτρέπει να δείτε πως θα ήσασταν ως μια πριγκίπησα των ονείρων σας. Έτσι μπορεί να επέμβει σε πολλά στοιχεία του προσώπου, να αλλάξει τα χρώματα των ματιών, να μεταβάλλει το σχήμα το προσώπου, να κάνει λεύκανση στα δόντια, και πάει λέγοντας.

Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι κάποια από τα εφέ έχουν κρυφές εκπλήξεις όταν οι χρήστες αντιδρούν σε αυτά, όπως για παράδειγμα η αλλαγή του κραγιόν όταν το πρόσωπο δίνει ένα φιλί, ή να σας αλλάξει το χρώμα των ματιών όταν σηκώνετε ψηλά τα βλέφαρα.

Προφανώς το app που είναι διαθέσιμο από το Apple Store δεν είναι κλειστό, αλλά επιτρέπει σε όσες το χρησιμοποιούν να επικοινωνούν με τις φίλες τους μέσω κοινωνικών ή άλλων δικτύων έτσι ώστε να έχουν τις απόψεις τους πάνω στο επίμαχο θέμα της βραδιάς.

Κάτι που δεν ακούγεται καλό στα αυτιά των ανδρών, γιατί αν μέχρι τώρα υπήρχε η καθυστέρηση για το τι θα βάλει ή πως θα βαφτεί για το βράδυ, σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν για όλα αυτά θα πρέπει να αποφασίσει μαζί με τις φίλες της.



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID