BREAKING NEWS
latest

Δείτε πως θα κάνετε πιο γρήγορο το iPhone σας!


Για όλους όσους χρησιμοποιούν τα smartphone είναι συχνά τα παράπονα ότι το τηλέφωνο, μετά από τις πρώτες ημέρες της χρήσης του γίνεται λίγο λίγο και πιο αργό. 

Η εξήγηση είναι απλή: οι πολλές εφαρμογές που φορτώνει ο χρήστης καταναλώνουν πολύ από την RAM του τηλεφώνου, κλέβοντας σημαντικούς «πόρους» που θα μπορούσαν να έκαναν την συσκευή να πετάει.

Σε ότι αφορά το iPhone υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να «καθαρίσει» κανείς τη RAM από τα έξτρα φορτία. Αφορά τις συσκευές που είναι εφοδιασμένες με το iOS 9 και κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο από ένα tweet ενός φανατικού των τηλεφώνων της Apple. 

Η λύση που δίνει είναι εξαιρετικά απλή και δεν απαιτεί την χρήση κάποιου app. Αυτό που πρέπει να κάνει ο χρήστης ενός iPhone είναι να πατήσει το επάνω κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το slider που του ζητά αν θέλει να κλείσει την συσκευή. Μετά θα πρέπει να πατήσει το κεντρικό κουμπί του τηλεφώνου συνεχόμενα για πέντε δευτερόλεπτα. 

Μετά από αυτό το «μαγικό κόλπο» η οθόνη του τηλεφώνου θα εμφανιστεί ξανά όπως ήταν πριν, αυτό όμως που θα έχει συμβεί είναι ότι θα έχει καθαρίσει η RAM κάνοντας πολύ πιο γρήγορο το τηλέφωνό σας.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID