BREAKING NEWS
latest

Ένας “ανιχνευτής γλουτένης” στο τραπέζι σας!


Αν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη και προβληματίζεστε για το αν βάζετε τις σωστές τροφές στο τραπέζι σας, μια νέα ανακάλυψη θα σας απαλλάξει από κάθε άγχος.

Πρόκειται για το Nima, την πρώτη ανακάλυψη των Shireen Yates και Scott Sundvor της εταιρείας 6Sensor Labs, που κυριολεκτικά θα λύσει τα χέρια σε όσους δεν συμπεριλαμβάνουν στη διατροφή τους προϊόντα με γλουτένη. Πρόκειται για μια επαναστατική συσκευή που λειτουργεί ουσιαστικά ως “ανιχνευτής γλουτένης” στα τρόφιμα. Τα αποτελέσματα της “διάγνωσης” φαίνονται σε μια μικρή οθόνη που ανάλογα με το αν η τροφή περιέχει ή όχι γλουτένη, εμφανίζει μια λυπημένη ή χαρούμενη φατσούλα αντίστοιχα.

Στόχος των κατασκευαστών είναι να τελειοποιήσουν τη συσκευή ολοκληρώνοντας κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να καταφέρουν να βγει στην αγορά μέσα στο 2016. Φυσικά δεν θα σταματήσουν εδώ αφού επόμενος στόχος τους είναι να δημιουργήσουν νέες συσκευές παρόμοιας τεχνολογίας που θα ανιχνεύουν άλλα συστατικά τροφίμων στα οποία κάποιοι είναι αλλεργικοί, όπως είναι π.χ τα φιστίκια.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID