BREAKING NEWS
latest

Τα λάθη ομορφιάς που δεν πρέπει να κάνεις φέτος τις γιορτές


Οι πιο όμορφες μέρες του χρόνου είναι εδώ. Και φυσικά αυτές τις ημέρες δεν έχεις παρά να αναδείξεις τον πιο όμορφο σου εαυτό! Ποια είναι όμως εκείνα τα λάθη ομορφιάς που δεν πρέπει να κάνεις; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις!

Μην αγνοήσεις τις σακούλες στα μάτια:

Ερεθισμένα ή «κομμένα» μάτια, μαύροι κύκλοι και σακούλες χαλάνε όχι μόνο το υπέροχο πρόσωπο σου αλλά και τη διάθεση σου και πραγματικά δεν έχει σημασία αν φοράς την πιο σούπερ σκιά αφού αν τα μάτια σου δεν δείχνουν ξεκούραστα δύσκολο να λάμπουν ακόμη και αν φορέσεις την πιο λαμπερή σκιά.

Έχεις σκεφτεί τελικά μήπως δεν ξεπλένεσαι καλά;

Mια πολύ συχνή αιτία για την δερματίτιδα στα βλέφαρα-που μπορεί από το τρίψιμο να οδηγήσει σε σακούλες κάτω από τα μάτια- είναι και το γεγονός πως μπορεί να μην ξεπλένεσαι σωστά και καλά. Όταν καθαρίζεις την επιδερμίδα σου λοιπόν φρόντισε να ξεπλένεσαι καλά έτσι ώστε να μην "παγιδεύεται" το προϊόν καθαρισμού στα μάτια σου. Αν μέσα σε όλα βάλουμε και τις σκιές και τη μάσκαρα αλλά και τα προϊόντα ντεμακιγιάζ, τότε ο ερεθισμός δεν αποκλείεται να γίνει πιο έντονος και τα πράγματα να γίνουν ακόμη χειρότερα και είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να έχεις στο κεφάλι σου αυτέ τις μέρες.

Τι να κάνεις:

Όταν πλένεσαι φρόντισε να έχεις καθαρίσει πολύ καλά το πρόσωπο σου και διάλεξε προϊόντα που είναι υποαλλεργικά για την περιποίηση αλλά και το μακιγιάζ σου. Έτσι θα μειώσεις τις πιθανότητες να προκαλέσεις έξτρα ερεθισμό στην περιοχή των ματιών σου που είναι σε πρώτο πλάνο αυτές τις ημέρες.

Το μανικιούρ και τα μάτια σου, αλλά δεν είναι το μόνο που θέλει την προσοχή σου:

Φυσικά και τα χέρια σου έχουν την τιμητική τους τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και αν δεν βάψεις τα νύχια σου σε κάποιο έντονο χρώμα όπως το κόκκινο που είναι το χρώμα των ημερών, θα πρέπει να έχεις ένα περιποιημένο μανικιούρ. Αποφάσισε ποιο σχήμα θέλεις να έχουν τα νύχια σου -τετραγωνισμένο ή πιο στρογγυλό- και άπλωσέ τους έστω ένα χρώμα βάσης, αλλά ην ξεχνάς το πεντικιούρ σου.

Ακόμη και αν πιστεύεις πως το μανικιούρ σου θα φανεί περισσότερο μην απορήσεις αν τελικά τα πόδια σου και το πεντικιούρ σου είναι σε πρώτο πλάνο. Φρόντισε τα νύχια στα πόδια να είναι βαμμένα σε ένα χρώμα όπως το κόκκινο.

Ποια ψαλίδα;

Αν δεις τις άκρες των μαλλιών σου να «σπάνε», τότε το μονο βέβαιο είναι πως υποφέρουν απο ψαλίδα. Αν δεις πως η ψαλίδα ξεκινάει από πιο «ψηλά» πρέπει σίγουρα να κάνεις κάτι για να την αντιμετωπίσεις. Το κόψιμο στις άκρες είναι πάντα ένας καλός και αποτελεσματικός τρόπος για να την περιορίσεις ειδικά τώρα τις γιορτές που τα μαλλιά σου είναι σε πρώτο πλάνο. Χάρη στο συχνό κούρεμα, θα έχεις πιο υγιή μαλλιά.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID