BREAKING NEWS
latest

Πρωτοχρονιάτικο δώρο του προέδρου Πούτιν σε 12χρονη (Video)


Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν μπορεί να είναι γνωστός ανά την υφήλιο για το σκληρό του πρόσωπο και τον δυναμισμό του, αλλά, όπως φαίνεται έχει και τρυφερή ανθρώπινη πλευρά.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το βίντεο που αναρτήθηκε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και δείχνει την 12χρονη Ρωσίδα Όλγα Μαρουσένκο να φροντίζει με συγκίνηση το δώρο που έλαβε από τον πρόεδρο Πούτιν.

Η 12χρονη κατάγεται από το χωριό Μπέλι Γιαρ, στην ανατολική Σιβηρία και ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα κουτάβι χάσκυ, όμως, καθώς η οικογένειά της είναι φτωχή και δεν μπορούσε να της το αγοράσει, η μικρή αποφάσισε να το ζητήσει από τον ίδιο τον πρόεδρο Πούτιν!

Στην επιστολή που έγραψε στον Ρώσο πρόεδρο η 12χρονη Όλγα του υποσχέθηκε ότι, αν της κάνει το πρωτοχρονιάτικο δώρο που θέλει, εκείνη θα είναι καλή μαθήτρια και θα φροντίζει το κουτάβι. Η μητέρα της μικρής έγραψε στην επιστολή ότι συναινεί για την απόκτηση του σκύλου.

Μερικές μέρες αργότερα έφθασε στην πόρτα της Όλγας ένα πανέμορφο κουτάβι χάσκυ, το οποίο έφερε εκπρόσωπος του κυβερνήτη της Δημοκρατίας της Χακασίας, Μιχαήλ Κοζάκοφ, εκ μέρους του προέδρου Πούτιν. Η Όλγα ενθουσιασμένη αγκάλιασε το πανέμορφο κουτάβι και του έδωσε να πιει γάλα, ενώ και η μικρότερη αδελφή της δεν έμεινε παραπονεμένη, αφού ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε δώρο και σε εκείνη.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει και ο ίδιος ένα σκύλο βουλγαρικό ποιμενικό (Karakachan Bear Dog) ενώ το 2013 ίδρυσε το ίδρυμα για την προστασία της τίγρης της Σιβηρίας που απειλείται με εξαφάνιση.



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID