BREAKING NEWS
latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι ισλαμιστές ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα με χημικά όπλα στις Βρυξέλλες - Ήθελαν χιλιάδες νεκρούς (Video)


Ολόκληρο χημικό οπλοστάσιο και μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών ανακαλύφθηκε πριν από λίγο σε επιδρομή της βελγικής Αστυνομίας στο Molenbeek στις Βρυξέλλες όπου και διαβιούν πολλοί μουσουλμάνοι, με τα οποία ετοίμαζαν μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα

Το οπλοστάσιο περιλάμβανε εκρηκτικά και χημικά για ένα εντυπωσιακό τρομοκρατικό χτύπημα στην "καρδιά" της ΕΕ με εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες νεκρούς, για το οποίο οι βελγικές δυνάμεις ασφαλείας έθεσαν τις Βρυξέλλες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Η συντονιστική ομάδα Αναλύσεως Απειλών (OCAM),είχε προειδοποιήσει για "πολύ σοβαρή και επικείμενη απειλή"


Έχουν αναβληθεί όλα τα ποδοσφαιρικά ματς της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας, όπως καοι διαλέξεις στο Free University Brussels.

Ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ έχει επίσης ακυρωθεί όπως και η συναυλία του Jonny Halliday που θα γινόταν σήμερα στο Heysel. Έχει κλείσει και το κέντρο της πόλης.

Οι βελγικές Αρχές θεωρούν ότι υπάρχουν και άλλα τέτοια οπλοστάσια στην πρωτεύουσα και ότι πρέπει να αποκαλυφθούν άμεσα.


Σημειώνεται ότι οι γαλλικές αρχές εσπευσμένα με διάταγμα ενέκριναν τη χρήση διαλύματος θειϊκής ατροπίνης για ένεση 40 mg/20 ml νευροτοξικού οργανοφωσφορικού αντίδοτου καθώς γνώριζαν ότι οι ισλαμιστές του ISIS έχουν χημικά όπλα, ενώ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι και πριν μερικές ημέρες στο Αννόβερο προσπάθησαν να πυροδοτήσουν μια τέτοια χημική βόμβα.

 Εντύπωση και ερωτηματικά είχε προκαλέσει η τότε δήλωση του Γερμανού υπουργού εσωτερικών ότι "δεν μπορεί να αποκαλύψει τι βρέθηκε καθώς θα ανησυχούσε ολόκληρη η πόλη"!

Το γεγονός πως το ISIS κατέχει και έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα σε Συρία και Βόρειο Ιράκ είναι κοινό μυστικό. Η Ρωσία το γνωρίζει καθώς είχε στείλει 1.000 μάσκες αερίων στην Συρία ενώ και ο ίδιος ο Β.Πούτιν έχει δώσει εντολή να αυξηθεί και να αποθηκευτεί προστατευτικός εξοπλισμός καθώς υπάρχουν φόβοι χημικού τρομοκρατικού χτυπήματος.  

Mε διάταγμα της 14ης Νοεμβρίου 2015 οι γαλλικές αρχές ενέκριναν τη χρήση θειϊκής ατροπίνης για ένεση 40 mg/20 ml νευροτοξικού οργανοφωσφορικού αντιδότου!   Προφανώς θεώρησαν ότι υπάρχει μεγάλο ρίσκο έκθεσης σε χημική επίθεση και υπάρχει ανάγκη αναθεώρησης των μέτρων ασφαλείας.   Ολόκληρο το διάταγμα της γαλλικής κυβέρνησης μπορείτε να το δείτε εδώ

Αμερικανοί αξιωματούχοι εδώ και καιρό γνώριζαν ότι οι ισλαμιστές του ISIS είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποιήσαν εναντίον Κούρδων και Σύρων αέριο μουστάρδας.

Αξιωματούχοι της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών (BND) είχαν πάρει δείγματα αίματος από Πεσμεργκά και είχαν δηλώσει: "Γνωρίζουμε ότι το ISIS επιτέθηκε με χημικά στο Βόρειο Ιράκ, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη χρήση χημικών αερίων".

Περισσότεροι από 120 άνθρωποι τραυματίστηκαν από δύο χημικές επιθέσεις του ISIS στο Marea κοντά στο Χαλέπι στις 21 Αυγούστου και την 1η Σεπτεμβρίου, είπε ο Tarek Najar διευθυντής νοσοκομείου στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, το ISIS είναι σε θέση να κατασκευάσει μόνο του αέριο μουστάρδας καθώς δεν υπάρχουν άλλα αποθέματα στη Μέση Ανατολή.

Ο Hamish Bretton-Gordon, πρώην διοικητής του Βρετανικού χημικού, βιολογικού, ραδιολογικού και πυρηνικού συντάγματος είπε ότι το ISIS χρησιμοποιεί χημικά όπλα από εργαστήρια στο πανεπιστήμιο της Μοσούλης!

Ο Tim Trevan, πρώην επιθεωρητής των Η.Ε. για τα χημικά όπλα είπε ότι αρχικά χρησιμοποίησαν αποθέματα από την εποχή Σαντάμ Χουσείν αλλά δεν είναι δύσκολο να το κατασκευάσουν σε μικρές ποσότητες.



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID