BREAKING NEWS
latest

Με διαφορά η καλύτερη διαφήμιση των φετινών Χριστουγέννων. Απολαύστε την. (Video)


Τα Χριστούγεννα είναι η «μητέρα όλων των μαχών» στον κλάδο της διαφήμισης στη Βρετανία. Η μάχη κρίθηκε και ο νικητής φέτος είναι η αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ Sainsbury’s, η οποία ξεπέρασε τον μετρ των χριστουγεννιάτικων διαφημίσεων: το πολυκατάστημα John Lewis.

Ο «εφιάλτης του γάτου Mog» με τη φωνή της Emma Thompson προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη βρετανική τηλεόραση και οι χρήστες στα social media ομόφωνα έβγαλαν τον νικητή.

Ο σκανδαλιάρης γάτος είναι ικανός για το απόλυτο χάος αλλά και για το θαύμα των Χριστουγέννων.

Ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης είναι γνωστός στο βρετανικό κοινό από τη σειρά των παιδικών βιβλίων της Judith Kerr: «Mog ο ξεχασιάρης γάτος». Ένας γάτος επιρρεπής στις ζημιές που λατρεύει τα αβγά. Το 2002 η συγγραφέας έκρινε ότι τόσο η ίδια όσο και ο τετράποδος ήρωάς της μεγάλωσαν αρκετά για να συνεχίσουν να διασκεδάζουν τα παιδιά με τις περιπέτειές τους. Έτσι το 2002 ο Mog πεθαίνει από βαθειά γεράματα στο βιβλίο με τίτλο: «Αντίο, Mog».

Η Judith Kerr γεννήθηκε στη Γερμανία αλλά ζει στη Βρετανία από τη δεκαετία του ’30. Εγκατέλειψε τη γενέτειρά της όταν οι Ναζί ανήλθαν στην εξουσία. Η 92χρονη σήμερα συγγραφέας εμφανίζεται και στη διαφήμιση του Sainsbury’s. Είναι η γιαγιά που λέει ότι αξίζει στον Mog μετάλλιο.



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID