BREAKING NEWS
latest

Πολεμικός “πυρετός” στη Μόσχα μετά την κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού από Τουρκικό F-16


“Η Ρωσία έχει δύο επιλογές: Ή να αναγνωρίσει την τουρκική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων κατά μήκος των συνόρων με την Συρία ή να ξεκινήσει στρατιωτική εμπλοκή. Το πλέον πιθανό είναι το δεύτερο”.

Αυτό ανέφερε σε tweet του ο Pavel E. Felgenhauer ο οποίος είναι η πλέον έγκυρη “ανοικτή” πηγή σε ότι έχει να κάνει με το ρωσικό υπουργείο Αμυνας και γνωστός για τις επαφές και τις πηγές που διατηρεί μέσα στο ρωσικό στρατιωτικό σύμπλεγμα.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ν.Πεσκόφ, διεμήνυσε πως η Μόσχα θα αποφασίσει για την αντίδρασή της στην κατάρριψη του μαχητικού της από την τουρκική Αεροπορία αφού αναλυθεί το επεισόδιο διεξοδικά.

“Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι πρέπει να αποφύγουμε οποιαδήποτε βιαστική και συναισθηματική αντίδραση, αλλά τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να αφήνονται αναπάντητες”, είπε ο Πεσκόφ.

“Δεν μπορώ να κάνω περαιτέρω σχόλια για αυτό το ζήτημα τώρα καθώς όπως είπε ο πρόεδρος η κατάσταση θα αναλυθεί”, κατέληξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Παράλληλα, διεμήνυσε πως η Μόσχα θα αποφασίσει για την αντίδρασή της στην κατάρριψη του βομβαρδιστικού της από την τουρκική ΠΑ αφού αναλυθεί το επεισόδιο διεξοδικά.

«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι πρέπει να αποφύγουμε οποιαδήποτε βιαστική και συναισθηματική αντίδραση, αλλά τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να αφήνονται αναπάντητες», είπε ο Πεσκόφ.

«Δεν μπορώ να κάνω περαιτέρω σχόλια για αυτό το ζήτημα τώρα καθώς όπως είπε ο πρόεδρος (σ.σ. της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν) η κατάσταση θα αναλυθεί», συνέχισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Και σε τελική ανάλυση, θα είναι εξευτελισμός για την Ρωσία να μην απαντούσε με κάποιο ουσιαστικό τρόπο, πέρα από την ταξιδιωτική τουριστική οδηγία…




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID