Τετάρτη

Οι αλογοουρές του χειμώναΔεν έχεις χρόνο; Τα μαλλιά σου είναι λες και μόλις ξύπνησες και δεν μπορείς να τα δαμάσεις; Η αλογοουρά είναι ο πιο απλός τρόπος για να είσαι καλοχτενισμένη. 

Η ψηλή:

Για να την πετύχεις γείρε το κεφάλι σου προς τα πίσω και μάζεψε τα μαλλιά σου όσο πιο σφιχτά μπορείς με ένα λαστιχάκι, αφού προηγουμένως τα έχεις ισιώσει (έστω και ελάχιστα). Μετά πάρε την πρέσα και δημιούργησε μια ελαφριά κλίση στην αλογοουρά σου, γυρίζοντας τη δυο φορές προς τα μέσα. Πολύ σικ.

Η χαμηλή:

Ίσιωσε τα μαλλιά σου και πιάσε τα σε μία χαμηλή, σφιχτή αλογοουρά. Για ανάλαφρο look άφησε λίγο όγκο στην κορυφή κρεπάροντας τις μπροστινές τούφες πριν τα πιάσεις πίσω.

Η red carpet:

Η χωρίστρα στο πλάι χαρίζει στο sleek ponytail έξτρα glam. Δοκίμασέ το όπως ακριβώς κάνουν και οι celebrities στις εμφανίσιες τους στο κόκκινο χαλί.

Η μοντέρνα:

Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά και στερέωσέ την με ένα λαστιχάκι. Κρέπαρέ τα με μία λεπτή χτένα και βάλε διάφανα λαστιχάκια σε απόσταση 4-5 εκατοστών το ένα από το άλλο, ξεκινώντας από την κορφή της αλογοουράς. 

Μόλις ολοκληρώσεις, πάρε μια τούφα, γύρισε την γύρω γύρω για να καμουφλάρεις το λαστιχάκι και στερέωσε με τσιμπιδάκι. Για έξτρα όγκο άνοιξε τα επιμέρους τμήματα με τα δάχτυλα σου και ψέκασέ με ένα σπρέι για κράτημα.

Το είδαμε εδώ
Disqus Comments