BREAKING NEWS
latest

Τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ μετά τα μεσάνυχτα;


Τiming is everything! Ακόμα κι εσύ που ζεις μόνο αφού πέσει το σκοτάδι, θα πρέπει να αποφύγεις κάποια πράγματα, αφότου το ρολόι χτυπήσει 12, διαφορετικά μπορεί η άμαξά σου να μην μεταμορφωθεί σε κολοκύθα, όμως θα διακινδυνεύσεις την υγεία σου, θα ρισκάρεις τις οικονομίες σου ή θα γελοιοποιηθείς! Να τι απαγορεύεται να κάνεις μετά τα μεσάνυχτα σαν σύγχρονη Σταχτοπούτα:

Να φας μέχρι σκασμού

Από μια ώρα και μετά, ο οργανισμός σου λειτουργεί στο ρελαντί. Αν μάλιστα πρόκειται να πέσεις άμεσα για ύπνο, τότε απόφυγε να καταναλώσεις πολλές θερμίδες γιατί δεν θα τις κάψεις και θα εγκατασταθούν άμεσα στους γοφούς σου (που λέει ο λόγος). Άσε που υπάρχουν ένα κάρο φαγητά που μπορεί να αναστατώσουν το στομάχι σου και να χαλάσουν τον ύπνο σου. Να ξέρεις ότι τα fit κορίτσια τρώνε το βραδινό τους πριν βραδιάσει εντελώς!

Να στείλεις μήνυμα σε μια φίλη σου

Εσύ μπορεί να είσαι ξύπνια και να σκοπεύεις να παραμείνεις για ώρες ακόμα, όμως η φίλη σου μπορεί ήδη να βρίσκεται στην αγκαλιά του Μορφέα (και δεν εννοώ τον καινούριο της γκόμενο, αλλά και πάλι...). Άσε που επειδή το μυαλό σου δεν έχει την ίδια διαύγεια το βράδυ, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αντί να στείλεις το μήνυμα στην κολλητή σου να το στείλεις σε κάποιον άλλο κατά λάθος... για παράδειγμα, τον πρώην σου ή (χειρότερα) τη νυν του πρώην σου! Καλύτερα να περιμένεις το πρωί.

Να στείλεις ένα επαγγελματικό email

Ο προϊστάμενός σου θα δει τι ώρα το έστειλες και -πίστεψέ με- δεν θα το θεωρήσει και τόσο «επαγγελματικό» το ότι το έκανες στις 3 τα ξημερώματα! Αν πιστεύεις ότι το πρωί θα το έχεις κιόλας ξεχάσει, τουλάχιστον προγραμμάτισε το gmail σου να το στείλει πρωί πρωί (bonus: έτσι θα φανεί ότι δουλεύεις από τα ξημερώματα... Μη με ρωτήσεις γιατί, αλλά φαίνεται πως αυτό φαίνεται καλύτερο)!

Να κάνεις online αγορές

Είναι σχεδόν αναπόφευκτο να πάρεις κάτι που ούτε χρειάζεσαι ούτε το αντέχει η τσέπη σου ούτε καν σου αρέσει σίγουρα! Εξάλλου, το να στείλεις την παραγγελία σου μέσα στη μαύρη νύχτα δεν σημαίνει ότι θα το πάρεις στα χέρια σου νωρίτερα, οπότε βάλτο στη wish list και το ξανακοιτάς το πρωί. Εάν εξακολουθείς να το θεωρείς καλή ιδέα, κάνε την αγορά σου τότε.

Να ποστάρεις κάτι στο Facebook

Για κάποιο λόγο, οι περισσότεροι από εμάς γινόμαστε ανεξήγητα συναισθηματικοί τη νύχτα. Αν λοιπόν δεν θέλεις το πρωί να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, αυτό το ποστ για το πόσο σου λείπει ο πρώην σου, καλύτερα σβήστο πριν πατήσεις "δημοσίευση". Άσε που αν όλοι κοιμούνται, ποιος θα κάνει like; Τσάμπα θα πάει! Άστο για αύριο!

Να βγεις

Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, δεν εννοώ ότι δεν κάνει να βγεις το βράδυ και να μείνεις έξω μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Εννοώ, ότι δεν είναι καλή ιδέα να αρχίσεις τα κανονίσματα για να βγείτε στις 12:30. Καταρχήν, περιορίζονται οι επιλογές σας... Οι κινηματογράφοι έχουν κλείσει και τα μισά εστιατόρια δεν σερβίρουν. Μένουν βέβαια τα μπαρ και τα κλαμπ που δεν είναι και τόσο κακή ιδέα... Αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν τελικά βγείτε, πρόσεξε μην κάνεις αυτά που σου έχω πει ήδη εδώ!!!

Να πας για τρέξιμο

Δυστυχώς, δεν ζούμε σε έναν ασφαλή κόσμο. Ιδιαίτερα για μια γυναίκα. Ιδιαίτερα όταν είναι μόνη έξω στις 2 τη νύχτα. Τι το θέλεις να πας να κάψεις την πίτσα τρέχοντας στο πάρκο τέτοια ώρα!!! Άστο γι' αύριο το πρωί και διάβασε ξανά το Νο1 για να μη χρειαστεί να σου ξαναμπούν τέτοιες ιδέες!

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID