BREAKING NEWS
latest

Σοκ! Ζάμπλουτος βίασε αεροσυνοδό - Έριξε ναρκωτικά στο ποτό της


Σάλος έχει προκληθεί μετά την είδηση ότι 65χρονος ζάμπλουτος επιχειρηματίας βίασε αεροσυνοδό, που γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών, αφού της έριξε χάπι έκσταση στο ποτό της. Ο John Campbell, οικονομικός διευθυντής σε εταιρία κολοσσό, καταδικάστηκε για τον βιασμό της νεαρής κοπέλας.

Δράστης και θύμα επισκέφτηκαν τη σελίδα για να βρουν το ταίρι τους. Είναι γνωστό πως η ιστοσελίδα προσελκύει ανθρώπους με μεγάλη οικονομική άνεση. 

Γυναίκες ελεύθερες και όμορφες αναζητούν τον επόμενο έρωτα της ζωής τους, που θα είναι είτε γιατρός ή μεγαλοδικηγόρος ή επιχειρηματίας. 

Κάπως έτσι, η άτυχη γυναίκα γνώρισε τον Campbell και για έξι μήνες είχαν συνάψει σχέση. Τίποτα δεν την είχε προετοιμάσει για την τρομερή εξέλιξη των πραγμάτων. Είχαν πάει για πότο και ο δράστης έριξε έκσταση στο ποτό της. 

Ο Campbell, που είναι χρήστης κοκαΐνης, είχε εξομολογηθεί σε φίλο του πως τού άρεσε το σεξ με γυναίκες που έχουν πάρει ναρκωτικά, επειδή 'έτσι θα φώναζαν κατά τη διάρκεια του σεξ'.

Στο δικαστήριο, παρά το γεγονός ότι επέμενε πως το σεξ ήταν συναινετικό και η κοπέλα συμφώνησε να πάρει το χάπι, οι ένορκοι, έξι άνδρες και έξι γυναίκες, δυσπιστούσαν σε αυτή την εκδοχή των γεγονότων και τον έκριναν ένοχο για τον βιασμό και τη χορήγηση ουσίας με σκοπό να βιάσει τη νεαρή κοπέλα. 

Η γυναίκα, που για νομικούς λόγους δεν δημοσιεύεται το όνομά της, έπινε με τον Campbell και ξαφνικά αισθάνθηκε πολύ άρρωστη και αποχώρησαν προς το σπίτι του. 

Στην κατάθεσή της, η γυναίκα ανέφερε πως το μόνο που θυμάται είναι να ξυπνά στο κρεβάτι γυμνή, χωρίς να θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ. Είπε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να σφίγγει τα δόντια της, γνωστή παρενέργεια του φαρμάκου MDMA. 

Η γυναίκα, αν και αδύναμη, κατάφερε να περπατήσει στο μπάνιο πριν καταρρεύσει, χτυπώντας το πρόσωπό της στο νεροχύτη και κάνοντας διαρκώς εμετούς.

Ο διαζευγμένος Campbell, ο οποίος ήταν παντρεμένος για 30 χρόνια, προσπάθησε να πείσει την αεροσυνοδό πως έπασχε από τροφική δηλητηρίαση. Του είπε πως ήθελε να επισκεφτεί γιατρό, αλλά την έπεισε να μην πάει. 

Για τις επόμενες δύο ημέρες όμως αισθανόταν αρκετά αδύναμη για πήγε να κάνει εξετάσεις αίματος και ούρων. Μερικές μέρες αργότερα, βρέθηκε MDMA στον οργανισμό της. Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία, είχε μεγάλα κενά στη μνήμη της, αλλά αργότερα θυμήθηκε τη μοιραία νύχτα.

Στην κατάθεσή της, ειπώθηκαν τα εξής: ''Η δίωξη υποστηρίζει ότι μου έδωσε MDMA, κοινώς έκσταση, εν αγνοία μου και, ενώ ήμουν επιρρεπής από το φάρμακο, έκανε σεξ μαζί μου χωρίς τη συγκατάθεση μου''. 

Ο Campbell, συχνός χρήστης κάνναβης που πήρε και ο ίδιος κοκαΐνη εκείνο το βράδυ, επέμενε πως δεν είχε πάρει φάρμακα για δύο χρόνια, αλλά οι αξιωματικοί βρήκαν μηνύματα στα κινητά του, που έκανε αναφορά στη χρήση ναρκωτικών,. ''Σεξ, ναρκωτικά και ροκ εν ρολ''. Ο Κάμπελ τελικά, κρίθηκε ένοχος με την κατηγορία του βιασμού και της χορήγησης παράνομης ουσίας με πρόθεση να πετύχει τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Πηγή: Dailymail

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID