BREAKING NEWS
latest

Anonymous: Τρομοκρατικά χτυπήματα την Κυριακή - Αυτές οι χώρες κινδυνεύουν


Στο μικροσπόπιο του FBI έχει τεθεί μια ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα η ομάδα χάκερ των Anonymous σύμφωνα με την οποία επίκεινται την Κυριακή τρομοκρατικά χτυπήματα από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Ειδικότερα, επικαλούμενοι στοιχεία που έχουν συλλέξει από το ISIS λίγες μέρες μετά τα πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, οι Anonymous προειδοποιούν ότι οι χώρες που αποτελούν άμεσους στόχους των τζιχαντιστών είναι οι ΗΠΑ, η Ινδονησία, η Ιταλία, ο Λίβανος αλλά και η Γαλλία.

Προχώρησαν μάλιστα περισσότερο ενημερώνοντας ότι η πρώτη περιοχή που θα χτυπηθεί θα είναι η Ατλάντα των ΗΠΑ γι' αυτό και έχουν ενημερώσει το FBI και όλες τις αρμόδιες μυστικές υπηρεσίες.

«Στόχος μας», σημειώνουν, «είναι να ενημερωθεί ο κόσμος ώστε να γνωρίζει πως υπάρχει απειλή και πιθανότητα επίθεσης. Ένας ακόμη στόχος μας είναι να μάθει το Ισλαμικό Κράτος ότι ο κόσμος γνωρίζει για τις ενδεχόμενες επιθέσεις του και μπορεί να της ακυρώσει, γεγονός που ενδεχομένως να αποπροσανατολίσει τους τζιχαντιστές έστω προσωρινά», προσθέτουν.

Υπενθυμίζεται πως αμέσως μετά τα αιματηρά γεγονότα της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, οι Anonymous με βίντεό τους που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο κήρυξαν τον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους διαμηνύοντας ότι θα το κυνηγήσουν παντού.



Σε νεότερο μάλιστα βίντεό της, την Τετάρτη, η ομάδα ανακοίνωσε ότι είχε κατεβάσει περισσότερους από 20.000 λογαριασμούς Twitter που σχετίζονταν με την εξτρεμιστική οργάνωση.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID