BREAKING NEWS
latest

Η καινούργια σειρά από την ΕΡΤ2


Πρεμιέρα στο τέλος του μήνα για την καινούργια σειρά της ΕΡΤ2 που έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία.

Τίτλος της «Mr. Selfridge» και πρόκειται για δραματική σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2013 και είναι συμπαραγωγή του βρετανικού ITV  σε συνεργασία με το αμερικάνικο Masterpiece Theatre. Η σειρά αποτελείται από 4 κύκλους, 10 επεισοδίων ο καθένας και η ιστορία της βασίζεται στο βιβλίο «Shopping,  Seduction and Mr. Selfridge» της Lindy Woodhead.


H πλοκή ξεκινά στο Λονδίνο του 1909, όταν στην υποβαθμισμένη Oxford Street καταφτάνει ο Αμερικανός  πρωτοπόρος επιχειρηματίας Χάρι Γκόρντον Σέλφριτς που σκοπό έχει να ταράξει τα νερά της συντηρητικής κοινωνίας και να ανοίξει το πιο «μοντέρνο» πολυκατάστημα του πλανήτη, το περίφημο Selfridges. Η σειρά αφηγείται τη ζωή του ξεδιπλώνοντας παράλληλα την ιστορία των αρχών του 20ου αιώνα και τα πιο σημαντικά γεγονότα της εποχής.


Πίσω από τις εντυπωσιακές βιτρίνες και τα πολύχρωμα ράφια παρακολουθούμε τα κρυφά πάθη και τους μεγάλους έρωτες των ηρώων της σειράς, αλλά και του πρωταγωνιστή, που «σπάει» τα αστικά κατεστημένα και καταφέρνει να δημιουργήσει όχι απλά ένα πολυκατάστημα, αλλά έναν «συναρπαστικό κόσμο» για τις γυναίκες, αλλά και τους άντρες της εποχής του.


Καθημερινά λοιπόν από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, οι τηλεθεατές θα μπορέσουν μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 να απολαύσουν την πολύ καλή ξένη σειρά «Mr. Selfridge» με εξαίρετους εγγλέζους ηθοποιούς, όπως το βραβευμένο με ΕΜΜΥ και Χρυσή Σφαίρα Jeremy Piven (που τον έχουμε δει και στις σειρές «Entourage» και «Rocknrolla») στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Mr Selfridge και τη Frances O' Connor στο ρόλο της συζύγου του.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID