BREAKING NEWS
latest

Πώς να κάνετε δροσερό ύπνο χωρίς κλιματιστικό;


H απότομη ζέστη των τελευταίων ημερών μπορεί να βασανίζει κάποιους από εσάς, ακόμη κι αν δεν έχει προς το παρόν το θερμόμετρο φτάσει στα ύψη. Κάποιοι άλλοι μάλιστα μπορεί να μην αντέχουν το κλιματιστικό ή ακόμη μπορεί και να θέλουν να κάνουν οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος.

Για να απολαύσετε λοιπόν ένα δροσερό και ήρεμο ύπνο κατά τις βραδινές ώρες, χωρίς να πρέπει να ενεργοποιήσετε το κλιματιστικό σας, ακολουθήστε τις παρακάτω απλές συμβουλές:

– Πριν φύγετε από το σπίτι το απόγευμα αφήστε πίσω σας ανοιχτά παράθυρα, με τα πατζούρια κλειστά, ώστε να αερίζεται ο χώρος σας και να παραμείνει δροσερός

 – Να μην χρησιμοποιείτε σατέν ή σεντόνια από πολυεστέρα, παρά μόνο βαμβακερά.

– Προμηθευτείτε μαξιλάρια από φαγόπυρο, (οργανικό μαξιλάρι από το ψευδοδημητριακό φαγόπυρο κύτους), τα οποία δεν δεσμεύουν την θερμοκρασία όπως τα κλασικά μαξιλάρια, με αποτέλεσμα να ιδρώνετε στο λαιμό σας.

– Κάνετε ένα δροσερό ντους πριν κοιμηθείτε.

– Πιείτε ένα ποτήρι κρύο νερό λίγο πριν πέσετε για ύπνο

– Κοιμηθείτε με τα εσώρουχά σας ή με ένα κοντό χαλαρό σορτς και ένα βαμβακερό αέρινο t-shirt.

– Χρησιμοποιείστε στο δωμάτιο που κοιμάστε έναν ανεμιστήρα (προσοχή: φροντίστε να μην πέφτει ο αέρας απευθείας πάνω στο σώμα σας). Για τις ακόμη μεγαλύτερες ζέστες τοποθετήστε μπροστά από τον ανεμιστήρα ένα ποτήρι με πάγο. Θα κάνει το χώρο σας ακόμη πιο δροσερό.

– Κλείστε εντελώς τηλεόραση, υπολογιστή και όλες τις ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές που απελευθερώνουν αρκετή θερμότητα και μην κοιμάστε με ανοιχτά φώτα στο δωμάτιό σας.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID