BREAKING NEWS
latest

3 σίγουροι τρόποι για να «ρίξεις» την κοιλιά σου


Η θρεπτική διατροφή και η τακτική άσκηση σε βοηθάνε να χάσεις βάρος, αλλά δεν «ρίχνουν» την κοιλιά. Ακολούθησε τους 3 παρακάτω τρόπους για να την εξαφανίσεις στα σίγουρα.

Όταν τρως

Δώσε βάση στη διατροφή σου και στις επισκέψεις σου στην τουαλέτα. Είναι πολύ πιθανό, η κοιλιά σου να μην οφείλεται στο λίπος, αλλά στον αέρα που είναι παγιδευμένος στο πεπτικό οσυ σύστημα. Εάν δεν καταναλώνεις αρκετές φυτικές ίνες (25 με 30 γραμμάρια την ημέρα), η δυσκοιλιότητα μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα. Δεν πρέπει όμως να το παρακάνεις, γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Η κατανάλωση τροφών, όπως τα μούρα, μειώνουν το λίπος στην κοιλιά.

‘Οταν κάνεις αεροβική γυμναστική

Έρευνες δείχνουν ότι η διαλειμματική προπόνηση στην αεροβική άσκηση, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το λίπος της κοιλιάς. Αν διαπιστώσεις ότι έχεις κολλήσει σε έναν συγκεκριμένο ρυθμό στο τρέξιμο, την ποδηλασία ή το κολύμπι μπορείς να εντάξεις 10 με 60 δευτερόλεπτα γρήγορου τρεξίματος ή σπριντ.

Όταν δυναμώνεις την προπόνηση

Οι βασικοί κοιλιακοί μπορεί να σε βοηθήσουν, αλλά γυμνάζουν μόνο ορισμένους κοιλιακούς μύες. Ενσωματώσε ασκήσεις για όλο το σώμα, όπως πλάγιους κοιλιακούς, ασκήσεις πάνω σε μπάλα ή ισορροπία στο ένα πόδι, στοχεύοντας στο σύνολο των μυών.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID