Είτε σκέτα, είτε σε σαλάτα, είτε με μέλι και κανέλα, είτε ψητά στο φούρνο, τα μήλα είναι το ιδανικό σνακ για να λάβετε βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία με μια κίνηση.
Εκτός από αυτό, σας δίνουν άλλον ένα λόγο για να τα αγαπήσετε, κι αυτός είναι η πηκτίνη τους.
Η πηκτίνη είναι μια διαλυτή φυτική ίνα που ενισχύει την γαστρεντερική υγεία, με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Δανίας να αναφέρουν ότι στο πλαίσιο μελέτης, τα τρωκτικά που κατανάλωναν μήλα παρουσίασαν περισσότερα καλά βακτήρια στο έντερο διατηρώντας την υγεία και την ισορροπία του, σε σχέση με τα υπόλοιπα τρωκτικά.
Απ’ ό,τι φαίνεται, τα μήλα μας βοηθούν να διατηρήσουμε το ιδανικό pH για αυτά τα βακτήρια, γι” αυτό αν δεν βρίσκονται ήδη καθημερινά στο διατροφικό σας πλάνο, πάρτε τα μέτρα σας!
Το είδαμε εδώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.