BREAKING NEWS
latest

11 απίστευτα πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη Google


Ποια είναι η ιστοσελίδα στην οποία μπαίνετε αμέσως μόλις ανοίγετε τον υπολογιστή σας; Μα φυσικά τη Google! Η ιστοσελίδα Quora έθεσε στους χρήστες της την ερώτηση για τα πια περίεργα και ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τη δημοφιλή ιστοσελίδα.

1. Η Google λαμβάνει υπόψιν του πάνω από 200 παραμέτρους πριν παρουσιάσει το καλύτερο αποτέλεσμα αναζήτησης μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου.

2. Το 1998, τη χρονιά που ξεκίνησε να λειτουργεί η Google, οι χρήστες του έκαναν περίπου 500.000 αναζητήσει την ημέρα. Σήμερα, γίνονται πάνω από 2 εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε δευτερόλεπτο.

3. Από την έναρξη του street view το 2007, η ομάδα της Google έχει φωτογραφίσει πάνω από 7,2 εκατομμύρια μίλια δρόμου.

4. Όταν ξεκίνησε η υπηρεσία Street View, είχε μόνο 5 πόλεις των ΗΠΑ που είχαν τραβηχτεί με κάμερα ανάλυσης 5 megapixel. Πλέον έχει εικόνες από κάθε ήπειρο και χρησιμοποιεί ανάλυση 75 megapixel.

5. Πάνω από 6 δισεκατομμύρια ώρες βίντεο προβάλλονται κάθε μήνα στο Youtube. Αριθμός που αντιστοιχεί σε μία ώρα για κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.

6. Από που προέρχεται όλο αυτό το υλικό; Οι χρήστες του Youtube «ανεβάζουν» βίντεο διάρκεια 300 ωρών κάθε λεπτό.

7. Η Google έχει πάνω από 53.600 υπαλλήλους και 70 γραφεία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

8. Το 2014. περίπου το 89% από τα κέρδη του ύψους των 66 δισεκατομμυρίων που έβγαλε η Google, ήταν από διαφήμιση.

9. Η «αποθήκη» αναζήτησης της Google έχει μέγεθος πάνω από 100 εκατομμύρια gb και θα χρειάζονταν περισσότεροι από 100.000 σκληροί δίσκοι μεγέθους 1 terrabyte για να αποθηκεύσουν τόσα δεδομένα.

10. Οι άνθρωποι στηρίζονται σε τόσο μεγάλο βαθμό στην αναζήτηση της Google που όταν το 2013, «έπεσε» για 5 λεπτά, η παγκόσμια κίνηση στο διαδίκτυο μειώθηκε κατά 40%.

11. Η Google πρέπει να είναι η μοναδική ιστοσελίδα που έχει ως μοναδικό στόχο τη μείωση του χρόνου παραμονής στη σελίδα της.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID