BREAKING NEWS
latest

Στον Καναδά οι χρήστες του διαδικτύου πιστεύουν ότι ένα UFO συνετρίβει και το φρουρεί ο Στρατός (Video)


Μεγάλη παραφιλολογία έχει ξεσπάσει σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με ένα περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης  18/02/2015 στην περιοχή Jackhead, Man στη λίμνη Γουίνιπεγκ. 

Πολλοί κάτοικοι αναφέρουν πως είδαν ένα φωτεινό αντικείμενο το οποίο ανυψώθηκε γρήγορα στον ουρανό από το σημείο ενώ άλλοι πιο τολμηροί αναφέρουν ένα άγνωστο αντικείμενο συνετριβέι στο σημείο και οι καναδικές ένοπλες δυνάμεις έχουν αποκλείσει το χώρο.

Οι φήμες εξαπλώθηκαν γρήγορα όταν φωτογραφίες έδειχναν έντονη κίνηση των καναδικών ενόπλων δυνάμεων με οχήματα όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ήταν για να οριοθετήσουν και να θέσουν σε καραντίνα το χώρο της συντριβής.  

Αλλά δεν ήταν UFO. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο καναδικός Στρατός, μέσω του αντισυνταγματάρχη Paul Davies διοικητή του 38ου τάγματος μονάδα η οποία μετέχει στην άσκηση  «Αρκτική ανταπόκριση» ή «Αρκτικός βίσωνας» που πραγματοποιείται στη λίμνη του Γουίνιπεγκ.

«Δεν πρόκειται για εξωγήινους. Μόνο οι φίλοι μας στην Αεροπορία ήταν που μας βοηθούν στην πραγματοποίησή της», είπε μεταξύ άλλων.

«Έχω δίπλα μου τον διοικητή του αεροπορικού αποσπάσματος που μετέχει στην άσκηση και με διαβεβαιώνει ότι δεν ήταν UFO αλλά ο ίδιος»

Σκοπός του ειδικότερου σεναρίου της άσκησης είναι η ανταπόκριση του καναδικού Στρατού σε συμβάν πτώσης αεροσκάφους. Σε αυτό μετέχουν εκτός του 38ου τάγματος, το 2ο τάγμα ελαφρού πεζικού, η τέταρτη ομάδα περιπολίας των Rangers και η 440 Μοίρα της καναδικής Αεροπορίας.

Το φωτεινό αντικείμενο όπως εξήγησε ο Davies προέρχεται από αεροσκάφος το οποίο απογειώνεται πολύ γρήγορα, χωρίς όμως να επι τι τύπος ήταν.

«Από απόσταση μπορεί να φάνηκε ότι πήγαινε εντελώς κάθετα επάνω αλλά δεν ήταν έτσι. Ήταν απλά ένα αεροσκάφος μας το οποίο πραγματοποιούσε απογείωση», συμπλήρωσε.

Βέβαια οι διαβεβαιώσεις του καναδικού Στρατού ουδόλως έχουν καθησυχάσει τους ενασχολούμενους με την υπόθεση στο διαδίκτυο πιστεύοντας ότι κάτι συνέβη της νύχτα της Τετάρτης στην λίμνη του Γουίνιπεγκ.



Η καναδική Αεροπορία υποστηρίζει πως το φως ήταν ένα C-130 με υποβοήθηση ρουκετών





Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID