BREAKING NEWS
latest

Η κυβέρνηση του Μεξικού αποκαλύπτει ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινων (Εικόνες & Video)


Η κυβέρνηση του Μεξικού έδωσε στη δημοσιότητα αρχαία τεχνουργήματα των Μάγιας με "εξωγήινες" επιρροές.

Στις αρχές του 2013 η κυβέρνηση του Μεξικού κυκλοφόρησε ντοκουμέντα των Μάγια, δηλαδή έργα τέχνης , που χρονολογούνται τουλάχιστον 1300 ετών, που δείχνουν ξεκάθαρα "διαστημικά σκάφη" σαν τους ιπτάμενους δίσκους που γνωρίζουμε, μορφές "εξωγήινων" και άλλα.


Ορισμένοι θεωρούν ότι η παρουσίαση των πληροφοριών αυτών είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την ανθρωπότητα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα παρακινήσει και άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να είναι πιο ελαστικές  με αυτές τις πληροφορίες , δημιουργώντας νέα δεδομένα στους ερευνητές της εξωγήινης ζωής.



Σε ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ θα παρατεθούν όλα αυτά τα αποκαλυπτικά στοιχεία, με την συνεργασία της Κυβέρνησης και των κινηματογραφιστών για το κοινό καλό.


Η πρωτοβουλία και εντολή για συνεργασία φάνηκε να πάρθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της χώρας Álvaro Colom Caballeros


Το Μεξικό θα δώσει στην δημοσιότητα κώδικες, έργα τέχνης και σημαντικά έγγραφα με στοιχεία των Μάγιας και την επαφή τους (όπως πιστεύουν) με εξωγήινα όντα, και όλα τα στοιχεία τους θα πρέπει να επιβεβαιωθούν από αρχαιολόγους.



Μέχρι στιγμής , ο υπουργός του τουρισμού για την μεξικανική πολιτεία της Campeche , Luis Augusto García Rosado, φαίνεται να είναι ο πιο υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος που επιβεβαιώνει την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής!








Σε δήλωσή του, Rosado μίλησε για επαφή μεταξύ των Μάγιας και εξωγήινων, που υποστηρίζεται από μεταφράσεις ορισμένων γραπτών, που η κυβέρνηση έχει φυλάξει με ασφάλεια στο υπόγειο θησαυροφυλάκιο για κάποιο χρονικό διάστημα.

Πηγές: mystiria.gr, beforeitsnews.com

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID