BREAKING NEWS
latest

Επιστήμονας της NASA προβλέπει περίοδο με δριμύ ψύχος για τα επόμενα 30 χρόνια (Video)


1/15. Μια περίοδο ψύχους με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, ελλείψεις τροφίμων, και θανάτους σε μεγάλη κλίμακα προσβλέπει για τα επόμενα 30 χρόνια ο επιστήμονας της NASA John Casey.

Σύμφωνα με τον κλιματολόγο της NASA η μίνι αυτή περίοδος παγετώνων θα έρθει εξαιτίας της χαμηλής ηλιακής δραστηριότητας και όπως αναφέρει τα στοιχεία μιλούν για ψύχρανση του πλανήτη. Όπως εξηγεί ο κύκλος του Ήλιου μας δείχνει ότι πηγαίνουμε σε περίοδο ανάλογη με αυτή που επικράτησε στα τέλη του 1700 με αρχές του 1800 όταν ο Ήλιος είχε φτάσει στο ελάχιστο της δραστηριότητάς του (“solar minimum”) το οποίο περιλαμβάνει μειωμένο αριθμό ηλιακών εκρήξεων και κηλίδων.


«Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εμπιστευθούμε τους φυσικούς κύκλους ηλιακής δραστηριότητας και να παρακολουθήσουμε τα δεδομένα. Αυτό θα μας οδηγήσει στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι ο Ήλιος ελέγχει το κλίμα και ότι μια νέα περίοδος ψύχους έχει ήδη ξεκινήσει για να συμπληρώσει:


«Τα δεδομένα είναι αρκετά. Εάν κοιτάξουμε το χάρτη με τις θερμοκρασίες τα τελευταία 100 χρόνια θα παρατηρήσουμε ότι η μείωση της θερμοκρασίας του πλανήτη που ξεκίνησε από το 2007 είναι η μεγαλύτερη τα τελευταία 100 χρόνια».




Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID