BREAKING NEWS
latest

Καθώς ψάχνεις το νόημα της ζωής… ζήσε την κάθε μέρα με νόημα


Πόσοι από μας δεν ψάχνουμε κάποιο νόημα να δώσουμε στη ζωή μας, να της δώσουμε κάποιο χρώμα και να την κάνουμε πιο όμορφη. Για άλλους το νόημα μπορεί να ταυτίζεται με την επίτευξη στόχων, την εκπλήρωση προσδοκιών, την ατομική ολοκλήρωση ή την κοινωνική προσφορά.

Όποιο και αν είναι το νόημα που επιζητά κάποιος, δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να το κατακτήσει, καθώς κάθε τί που αξίζει στη ζωή, έχει μεγάλο κόστος. Ένα κόστος που θα μετρήσει τα όρια μας, την υπομονή μας, τη θέληση μας, την πίστη μας στον εαυτό μας και στους ανθρώπους γύρω μας. Όπως εμείς εξελισσόμαστε κάθε μέρα, μπορεί να αλλάζει και το νόημα που αναζητούμε για τη ζωή μας. 

Κάθε νόημα όμως που ψάχνουμε, έχει τη σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα που θέτει κάθε φορά ο καθένας.

Από το τώρα, όμως που ζούμε, μέχρι τη στιγμή που θα έχουμε βρει το νόημα μας και τους εαυτούς μας πια, είναι η κάθε μέρα που υπάρχουμε. Αυτή την κάθε μέρα μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη, απλά κάνοντας κάθε μέρα ο,τι κάνουμε, αλλά όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Ας κάνουμε κάθε μέρα που φεύγει, όσο μπορούμε, ένα καθημερινό θαύμα. 

Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι σήμερα, αύριο καλύτεροι γονείς, καλύτεροι σύντροφοι, φίλοι, να γίνουμε καλύτεροι στη δουλειά μας. Όλα όσα πρέπει να χειριστούμε μπορούμε να τα χειριστούμε και καλύτερα τελικά. Κάθε μέρα και ένα μικρό θαύμα!

Μπορεί να μην φαίνεται πουθενά σε όλα αυτά το νόημα που ψάχνουμε, αλλά πραγματικά φτιάχνουμε μια γέφυρα που θα μας οδηγήσει στην ευτυχία που αποζητούμε. Κάνοντας κάθε μέρα και ένα θαύμα για τους εαυτούς μας, νιώθουμε όλο και περισσότερο ικανοί να αγγίξουμε το νόημα που ψάχνουμε. 

Κάνοντας κάθε μέρα αποδοτική για μας και για τους γύρω μας, πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας, τον παινεύουμε, τον αγαπάμε και μαζί αγαπάμε όλους τους γύρω μας. Γιατί το θαύμα μας, φωτίζει και τους γύρω μας!

Ζώντας την κάθε μέρα με νόημα, δημιουργούμε μια ζωή με αξία, μια ζωή έτοιμη να της φανερωθεί το αληθινό νόημα που τόσο αναζητούμε!

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑΣΗ

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID