BREAKING NEWS
latest

Αυτά είναι τα κλειστά κλαμπ των δισεκατομυριούχων - Πόσο κοστίζει η συνδρομή


«Κλειστά» κλαμπ με επιλεγμένα μέλη, πανάκριβη συνδρομή και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τα μέλη της ελίτ.

Η βασική ιδέα είναι να μην «μπλέκουν» οι προνομιούχοι αυτού του κόσμου με τους κοινούς θνητούς. Ξεκίνησαν από, πού αλλού, την Αγγλία και εξαπλώθηκαν σε πολλές πόλεις του κόσμου. Σήμερα τα βρίσκει κανείς ακόμα και στη νεόπλουτη ελίτ της Κίνας.

Τα νέα μέλη εισέρχονται μετά από πρόταση άλλων μελών και τις περισσότερες φορές δεν αρκεί η οικονομική επιφάνεια αλλά χρειάζεται επιπλέον και το κοινωνικό «ειδικό βάρος» του ατόμου.

Τα μέλη των λεσχών αυτών τρώνε, πίνουν και κάνουν δραστηριότητες στα καλύτερα και ακριβότερα εστιατόρια και μπαρ και σε κορυφαίες εγκαταστάσεις (π.χ. για γκολφ) που είτε ανήκουν στο club είτε τους παρέχεται προνομιακή πρόσβαση.


THE HURLINGHAM CLUB, ΛΟΝΔΙΝΟ
Κόστος: δεν ανακοινώνεται


Μέλος του ήταν ο βασιλιάς Εδουάρδος ο 7ος (1841-1910). Το κλαμπ διαθέτει άριστες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για συναναστροφή, αθλητισμό, κυνήγι και άλλες δραστηριότητες. Ο χρόνος αναμονής από την αίτηση μέχρι την εγγραφή είναι 15 χρόνια.


SILENCIO, ΠΑΡΙΣΙ
Κόστος: €1.600 τον χρόνο


Απευθύνεται στους λάτρεις της τέχνης και σκοπός του είναι να παρέχει πρόσβαση σε καλλιτεχνικά γεγονότα (εκθέσεις, παραστάσεις κ.λπ.). Στην τιμή περιλαμβάνεται και concierge service. 


CORE, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Κόστος: $50,000 η εγγραφή + $15,000 τον χρόνο


Μέλη εδώ είναι ο ιδρυτής του Yahoo!, Jerry Yang, o Roger Waters των Pink Floyd και ο σχεδιαστής μόδας Kenneth Cole.


THE CLUB AT THE IVY, ΛΟΝΔΙΝΟ
Κόστος: 500 στερλίνες η εγγραφή + 1.200 στερλίνες τον χρόνο


Το καλύτερο μέρος για παρέα με διάσημους. Μέλη του είναι ο Τομ Κρουζ, ο Τζορτζ Μάικλ και ο Έλτον Τζον. Το πάρτι αρραβώνων του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Βικτόρια έγινε εδώ.


CAPITAL CLUB, ΝΤΟΥΜΠΑΙ
Κόστος: δεν ανακοινώνεται


Το καλύτερο ιδιωτικό κλαμπ στη Μέση Ανατολή δέχεται τα μέλη του μόνο μετά από πρόταση δύο ήδη μελών και δεν είναι σχεδόν τίποτα γνωστό για τα προνόμια που απολαμβάνουν – αν και μπορούμε να υποθέσουμε πως θα είναι βασιλικά. Πολλές επιχειρηματικές συμφωνίες έχουν κλειστεί στους χώρους του.


KEE CLUB, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ
Κόστος: $2.500 τον χρόνο, $6.500 για ισόβια εγγραφή


Τα μέλη εισέρχονται μετά από πρόταση άλλων μελών και στη συνέχεια έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις όπου μετέχουν προσωπικότητες όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Στινγκ, ο Μάικλ Τζόρνταν, σχεδιαστές, ηθοποιοί, μόδιστροι και άλλοι.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID