BREAKING NEWS
latest

«Κολλημένη» με τον πρώην; Iστοσελίδα γνωριμιών σου βρίσκει έναν ίδιο έναντι 5.000 δολαρίων


Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τον πρώην σας, δεν υπάρχει πλέον λόγος για να ανησυχείτε... Τη λύση έρχεται να δώσει μια νέα ιστοσελίδα γνωριμιών: Σας βρίσκει έναν «ίδιο» έναντι 5.000 δολαρίων.

Πρόκειται για το Match.com που θα αρχίζει να λειτουργεί από τις 25 Ιουνίου με σκοπό να βοηθήσει να «προχωρήσουν μπροστά» όσοι/όσες είναι κολλημένοι με τους/τις πρώην τους. Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να κάνουν εγγραφή στο site και να στείλουν φωτογραφίες των πρώην τους, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως «πρότυπο» για την εύρεση του κατάλληλου μνηστήρα. Η επιλογή γίνεται μέσω ενός ειδικούσυστήματος αναγνώρισης προσώπων.


«Αν σε κάποιον αρέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, πιθανότατα θα του αρέσει και κάποιο άλλο με ανάλογη δομή», εξηγεί η ιδρυτής της εταιρείας Ταλία Γκόλντστεϊν, τονίζοντας ότι και οι γυναίκες όπως και οι άνδρες επιλέγουν ταίρι με τα μάτια. Έτσι, η Match.com αναλαμβάνει να «σκανάρει» όλα τα πρόσωπα μέχρι να βρει το κατάλληλο για κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ ειδικοί «καθοδηγητές» αναλαμβάνουν να βγουν το πρώτο ραντεβού με τους επικρατέστερους μνηστήρες, προκειμένου να αποκλείσουν τους ακατάλληλους και να καταλήξουν στο ιδανικό πρόσωπο.

Για παράδειγμα η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, βάσει του «ιστορικού» της, βρίσκει ελκυστικά τα πρόσωπα οβάλ και σε σχήμα καρδιάς.


Σύμφωνα με τους πρώην της που είναι ο Χάρι Στάιλς του συγκροτήματος One Direction, ο ηθοποιός και μοντέλο Τέιλορ Λότνερ και ο ηθοποιός Τζέικ Τζίλενχαλ, το Match.com της προτείνει ως «αντικαταστάτες» τους ηθοποιούς Τζέσε Αϊζενμπεργκ, Ράιαν Γκόσλινγκ και Λίαμ Χέμσγουορθ.


Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται έναντι 5.000 δολαρίων με διάρκεια ισχύος ένα εξάμηνο. «Τυχεροί» σε πρώτη φάση θα είναι οι κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο, του Λος Άντζελες, της Νέας Υόρκης και του Σικάγο, όπου θα δραστηριοποιείται η εταιρεία. Ευλεπιστεί, ωστόσο, σύντομα να ανοίξει τα «φτερά» της και σε άλλες πόλεις για να ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη όσων δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους πρώην τους.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID