BREAKING NEWS
latest

Πώς θα ξεπεράσεις το χωρισμό; Κλείσε το Facebook


Μόλις χώρισες; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι να μείνεις εκτός facebook όσο περισσότερο μπορείς...

Περισσότεροι από 900 εκατ. άνθρωποι έχουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε ενεργό λογαριασμό στο facebook ενώ υπολογίζεται πως περίπου το 1/3 από αυτούς διατηρούν τους λογαριασμούς για να τσεκάρουν τη ζωή των πρώην συντρόφων τους (μη μου πεις ότι δεν το έχεις κάνει και εσύ).

Οι επιστήμονες έρχονται ωστόσο να μας χτυπήσουν το καμπανάκι. Και αυτό γιατί όταν λέει παραμένουμε φίλοι με τον πρώην εραστή ή και όταν απλώς παρακολουθούμε τις κινήσεις του μέσω FB δυσκολεύουμε τον εαυτό μας να τον ξεπεράσουμε και να επουλώσουμε τις πληγές του χωρισμού. Στην έρευνα πήραν μέρος 464 άτομα από τους οποίους ζητήθηκε να μιλήσουν για τη συχνότητα με την οποία ασχολούνται με αυτό αλλά και με τις αντιδράσεις που είχαν όταν χώρισαν.

Η έρευνα ουσιαστικά μέτρησε τα αρνητικά συναισθήματα, τη σεξουαλική επιθυμία αλλά και το συναισθηματικό δέσιμο απέναντι στον πρώην σύντροφο αλλά και την ικανότητά τους να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή τους. Το συμπέρασμα;

Αν θέλουμε να σταθούμε πιο γρήγορα στα πόδια μας, πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε από την κλειδαρότρυπα και να κοιτάξουμε μπροστά.

Πηγή

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID