BREAKING NEWS
latest

«Του αρέσω;» – Δείτε πώς το εκφράζει μέσα από το ζώδιο του!


Αποκωδικοποιώντας τα σημάδια…

Το να μας αρέσει κάποιος, δεν φαίνεται πότε από μια μεγάλη χειρονομία. Αντίθετα είναι μια σειρά από μικρές πράξεις που διαρκούν. Το αίσθημα της ανασφάλειας που περιστασιακά μας τριγυρίζει, είναι ένα μέρος της εμπειρίας του φλερτ. Είναι εντελώς φυσικό και κάτι που όλοι μας αισθανόμαστε, τόσο στην αρχή μιας σχέσης, όσο και στη συνέχεια.

Αλλά για να καταλάβουμε πραγματικά, αν αρέσουμε στον άνθρωπο μας, θα πρέπει να ρίξουμε ένα μάτι στα σημάδια που μας δίνει, ανάλογα με το ζώδιό του, πολλές φορές χωρίς να τα καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Κριό όταν...

Θα μας το πει, θα μας το πει και πάλι, θα μας το πει με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Ο Κριός εκφράζεται άμεσα χωρίς περιστροφές, καθώς είναι από τους ανθρώπους που είναι πάντα πρόθυμος, ανοικτός και δεν φοβάται να πει στον καθένα ακριβώς το πώς αισθάνεται.

*Ο Κριός είναι τολμηρός και δεν υπολογίζει κανένα εμπόδιο που μπορεί να συναντήσει στο δρόμο για την κατάκτηση της αγαπημένης του.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Ταύρο όταν…

Θα μας δώσει μικρά δώρα, θα μοιραστεί το γεύμα του ή θα μας δανείσει το αγαπημένο του παλτό. Θα μπορούσε να περάσει αρκετός καιρό πριν ακούσουμε να λέει ότι τον ενδιαφέρουμε, αλλά καλό είναι να του δώσουμε χρόνο γιατί του αρέσει να κάνει τα πράγματα σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα.

*Ο Ταύρος είναι περιποιητικός στην αγάπη.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε Δίδυμο όταν…

Είμαστε οι πρώτες που μας τηλεφωνούν το πρωί και οι τελευταίες που στέλνουν e-mail το βράδυ. Είναι αστείος περισσότερο, γελάει περισσότερο και.. ΜΙΛΑΕΙ περισσότερο. Ο Δίδυμος είναι ένας φυσικός γόης που θα μας φλερτάρει συνέχεια … ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ λοιπόν τα σημάδια που θα μας δείξουν, πώς πραγματικά αισθάνεται.

*Ο Δίδυμος είναι ομιλητικός, γοητευτικός και, όταν είναι ερωτευμένος, έχει όρεξη για πειράγματα.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Καρκίνο όταν…

Μοιράζεται την ιστορία της ζωής του μαζί μας, φροντίζει να αισθανόμαστε καλά, μας περιθάλπει και φροντίζει πάντα να απολαύσετε μαζί ένα καλό γεύμα ή να δείτε μια ταινία αγκαλιά. Μας αγκαλιάζει συνέχεια και μας κρατά το χέρι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, γιατί απλά αισθάνεται όμορφα μαζί μας.

*Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός, δεκτικός και γεμάτος κατανόηση όσον αφορά την αγάπη.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Λέοντα όταν…

Μας κρατά σφιχτά και μας μιλάει για «το μέλλον μας» γεμάτος υπερηφάνεια, ενώ λάμπει πιο φωτεινά απ” ό, τι συνήθως. Ο ίδιος καυχιέται για τα επιτεύγματά μας, και δεν μπορεί να σταματήσει να μιλά για το πόσο φοβερές είμαστε όταν έχουμε επιτύχει κάτι.

*Ο Λέων είναι εκδηλωτικός, γενναιόδωρος και θα παλέψει για να είναι ο νικητής στο παιχνίδι της αγάπης.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Παρθένο όταν…

Μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε την εργασία μας. Στην πραγματικότητα ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ για εμάς. Θα βεβαιωθεί ότι έχουμε ένα υγιεινό γεύμα, ότι έχουμε τον αριθμό τηλεφώνου του, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και τα 3 ονόματα των προφίλ του στο facebook. Θα ξέρουμε ότι του αρέσουμε, όταν διασφαλίζει ότι η ζωή μας «λειτουργεί».

*Ο Παρθένος είναι συνετός και προσεκτικός όσον αφορά την αγάπη.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Ζυγό όταν…

Είναι πάντα τριγύρω μας, μας συστήνει και στους 45 πιο στενούς φίλους του, μας μιλά για τα όνειρά του, ζητά την γνώμη μας, παίρνει τις συμβουλές μας, αναζητά νέα μέρη να μας προσκαλέσει να πάμε μαζί του.

*Ο Ζυγός είναι ρομαντικός, κομψός στις εκφράσεις και τις κινήσεις του και αφοσιωμένος να βρει την αγάπη στο άλλο του μισό.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Σκορπιό όταν…

Είναι «εκεί» για εμάς. Μας κάνει ερωτήσεις για να ψάξουμε τον εαυτό μας, αναρωτιέται για τους φίλους μας, παρατηρεί την ζωή μας και κάνει προτάσεις για τη διόρθωσης της, μας βοηθά να κάνουμε μια έρευνα. Μας εξερευνά ο ίδιος και μας μιλά για το τι είδος σχέσεις δουλεύουν και γιατί.
*Ο Σκορπιός είναι γλυκά αποπλανητικός, ήσυχος και μυστικοπαθής όταν είναι ερωτευμένος.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Τοξότη όταν…

Γράφει ποιήματα και φιλοσοφίες ενώ είμαστε η μούσα του, μας σέρνει σε κάμπους και βουνά για εξερευνήσεις, υιοθετεί τις συμβουλές μας, ενεργεί πραγματικά χαρούμενα όταν είμαστε κοντά του, ενώ «εργάζεται» υπερωρίες για να μας βλέπει να χαμογελάμε.

*Ο Τοξότης είναι παιχνιδιάρης, περιπετειώδης και πνευματώδης στο θέμα της αγάπης.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Αιγόκερω όταν…

Του βάζουμε ένα χαμόγελο στο σοβαρό προσωπείο του, παρεκκλίνει από τον δρόμο του για να μας πει ένα γεια, απαντά άμεσα σε ένα μήνυμά μας, μοιράζεται ένα μυστικό του μαζί μας και μας συμπεριλαμβάνει στα σχέδιά του.

*Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός, αφοσιωμένος, αλλά δεν εκδηλώνεται εύκολα όταν είναι ερωτευμένος.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Υδροχόο όταν…

Περιτριγυρίζει σαν την μέλισσα γύρω μας, μοιράζεται τη νεότερη αποστολή και έργο του μαζί μας, δείχνει λίγο χαζός προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από την μάσκα ανεξαρτησίας του, αρνείται να μιλήσει για τα συναισθήματά του, αλλά προπαντός θέλει να ενταχθούμε στην τελευταία αγαθοεργία του.

*Ο Υδροχόος είναι φιλικός, αστείος και γεμάτος φωτεινές εκπλήξεις στο θέμα της αγάπης.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Ιχθύ όταν…

Μένει αποσβολωμένος όταν μας κοιτάζει στα μάτια, μοιράζεται το πιο σημαντικό του όνειρο μαζί μας, μας ονειρεύεται, έχει προαισθήματα για εμάς, γράφει ποίηση και ιστορίες με εμάς κεντρικές ηρωίδες, περιτριγυρίζει γύρω μας πολύ περισσότερο από το κανονικό.
*Ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος, ντροπαλός και αφιερώνεται με τόση θέρμη που «καίγεται» όταν είναι ερωτευμένος.

Πηγή

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID