BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (ΜΠ-Ν)


Μ
ΜΠΑΛΚΟΝΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε μπαλκόνι στο σπίτι σας και πως καθόσαστε σ' αυτό, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στην ζωή και πως θα τύχετε του σεβασμού όλων γύρω σας. Καταστροφή σημαίνει αν δείτε πως γκρεμίστηκε το μπαλκόνι σας. Αν δείτε να γκρεμίζετε ένα άλλο μπαλκόνι, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για την καταστροφή κάποιου και θα στενοχωρηθείτε. Αν γκρεμίζεται το μπαλκόνι του αγαπημένου σας προσώπου θα λυπηθείτε γιατί θα καταλάβετε πως έπαψε να σας αγαπά.

ΜΠΑΛΟΝΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε μπαλόνια ή τα κρατούσατε στα χέρια σας ή τα φουσκώνατε, αυτό σημαίνει πως κάνετε άσκοπα όνειρα και τρέφετε κούφιες ελπίδες. Τίποτα από όσα σχεδιάζετε δεν θα πραγματοποιηθεί. Αν δείτε πως πετούσαν μπαλόνια στον ουρανό, σημαίνει πως θα πάρετε ψεύτικες υποσχέσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε πως σπάζατε μπαλόνια, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση να ενεργήσετε δημιουργικά στην ζωή σας. Αν δείτε άλλους να σκάζουν μπαλόνια, αυτό σημαίνει πως δεν θα πρέπει να δώσετε βάση σε ότι σας πουν και σε ότι σας υποσχεθούν αυτές τις μέρες.

ΜΠΑΛΩΝΩ - ΜΠΑΛΩΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως μπαλώνατε τα ξηλωμένα ή τα σχισμένα ρούχα σας, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη προσβολή και πως θα προσπαθήσετε να τα βγάλετε πέρα με προχειρότητες και με ψεύτικα μέσα. Γι αυτό φταιτε εσείς λόγω της μεγάλης επιπολαιότητας που δείχνετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν όμως δείτε τα ρούχα σας να έχουν μπαλώματα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες επιτυχίες οικονομικές στην ζωή σας που και οι ίδιοι δεν τις περιμένατε. Αν σας κάνουν εντύπωση τα πολλά μπαλώματα τόσο πιο μεγάλες θα είναι οι κατακτήσεις σας στον οικονομικό τομέα.

ΜΠΑΜΙΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας μπάμιες ή τις αγοράζετε ή τις κόβετε, ή σας τις δίνουν, αυτό σημαίνει πως θα σας προσβάλουν δημόσια και θα πάθετε εξευτελισμούς. Αν δείτε πως καθαρίζετε μπάμιες, θα μπλέξετε σε λόγια πικρά και άσχημα. Αν μαγειρεύετε ή τρωτε μπάμιες, αυτό σημαίνει πως θα μαλώσετε άσχημα αυτόν τον καιρό και θα έχετε μπλεξίματα. Αν δείτε πως φυτεύετε μπάμιες, αυτό σημαίνει πως δημιουργείτε άσχημες καταστάσεις με την συμπεριφορά σας. μόνο αν δείτε πως ξεριζώνετε μπάμιες ή τις πετάτε, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που σας είχαν βρει αυτόν τον καιρό.

ΜΠΑΝΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε μπάνιο σε ήρεμη και καθαρή Θάλασσα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στην ζωή και θα νοιώσετε ευτυχία από μια σοβαρή αισθηματική κατάκτηση. Αν δείτε μια όμορφη παραλία να κάνετε μαζί με άλλους μπάνιο, αυτό σημαίνει γαλήνη ηρεμία και ευτυχισμένες μέρες θα περάσετε. Αν κάνετε μπάνιο σε Θολή και φουρτουνιασμένη Θάλασσα αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν στενοχώριες και δυσκολίες τόσο στην ζωή όσο και στον έρωτα. Αν δείτε πως πέσατε στην Θάλασσα και κάνατε μπάνιο με τα ρούχα, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε πολύ δύσκολες στιγμές και στενοχώριες. Αν δείτε πως κάνατε μπάνιο γυμνοί, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ξέγνοιαστοι και απαλλαγμένοι από φροντίδες και στενοχώριες αυτόν τον καιρό.

ΜΠΑΟΥΛΟ Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα μπαούλο, αυτό σημαίνει πως ξαφνικά θα σας παρουσιαστούν προβλήματα που θα σας ξαφνιάσουν. Θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί τα προβλήματα αυτά έχουν δημιουργηθεί από την αμέλειά σας. Αν δείτε πως ανοίγετε ένα μπαούλο και το βρείτε άδειο τελείως, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και απογοητεύσεις. Αν δείτε πως το ανοίγετε κι είναι γεμάτο πράγματα και πως το ανακατεύετε, τότε σημαίνει πως θα κάνετε ταξίδι, πλην όμως άλλα θα υπολογίζετε κι άλλα θα σας βρουν. Αν δείτε πως το μπαούλο ήταν γεμάτο θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα. Αν δείτε πως κατασκευάζατε ένα μπαούλο, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε ευτυχισμένες καταστάσεις τόσο σε σας όσο και στην οικογένειά σας. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως αγοράζατε ένα μπαούλο. Αν δείτε πως προσπαθείτε να ξεκλειδώσετε ένα μπαούλο και δεν τα καταφέρνατε, είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, ή νέος -α, αυτό σημαίνει πως κάθε ελπίδα σας θα διαψευστεί, τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε πως σπάζατε ένα μπαούλο ή το παίζατε, τότε θα απαλλαγείτε από πολλές έννοιες και σκοτούρες.

ΜΠΑΡΟΥΤΙ Αν δείτε στον ύπνο σας μπαρούτι απλώς, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε κάποια είδηση που θα σας συνταράξει. Αν δείτε πως βάζατε φωτιά στο μπαρούτι, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια πολύ καλή κατάσταση γύρω από το άτομο σας. Αν δείτε πως με μπαρούτι γεμίζετε φυσίγγια χωρίς να είσαστε μανιώδης κυνηγός αυτό σημαίνει πως μια μεγάλη είδηση θα πάρετε και θα σας γεμίσει με χαρά.

ΜΠΑΡ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς ένα μπαρ και σας κάνει εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο αδράνειας και καταστροφικής για σας καταστάσεως. Αν δεν αλλάξετε τρόπο δράσεως θα μετανιώσετε αργότερα. Αν δείτε πως βρισκόσαστε μέσα σε ένα μπαρ είτε πίνετε είτε βρισκόσαστε μέσα απλώς, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια, χάριν της οποίας θα εγκαταλείψετε τα πάντα. Αν δείτε σε μπαρ ημίγυμνες γυναίκες να γλεντάτε, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε προτεραιότητα στις διασκεδάσεις και στις αερολογίες. Αν μια νέα γυναίκα δει πως εργάζεται μέσα στο μπαρ αυτό σημαίνει πως με το φέρσιμο της θα γίνει αιτία σχολίων εις βάρος της. Θα μπλέξει σε περιπέτειες που δεν θα της βγουν σε καλό.

ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα μπαστούνι απλώς, αυτό σημαίνει πως κάποια μεγάλη γνωριμία θα κάνετε στην ζωή σας. Αν δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ή αγοράζετε ένα μπαστούνι, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε γρήγορη και σημαντική άνοδο, όσο πιο πολυτελείας είναι το μπαστούνι τόσο πιο ψηλά θα ανεβείτε στην κοινωνία και στο περιβάλλον σας. Αν δείτε πως στηριζόσαστε σε μπαστούνι, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη υποστήριξη και υψηλή προστασία. Αν δείτε πως με ένα μπαστούνι χτυπάτε κάποιον ή κάποιους, αυτό σημαίνει πως θα διώξετε από κοντά σας και θα απαλλαγείτε από επικίνδυνους εχθρούς. Αν δείτε πως σας χτυπούν με μπαστούνι, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε την υποστήριξη φίλων και θα λυπηθείτε πολύ. Αν δείτε πως σπάτε ή πετάτε κάποιο μπαστούνι, αυτό σημαίνει πως θα σας προσβάλλουν και θα σας εγκαταλείψουν. Αν δείτε πως χρειαστήκατε για να περπατήσετε μπαστούνι, αυτό σημαίνει πως θα ζητήσετε την βοήθεια άλλων και θα την βρείτε.

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μπαχαρικά διάφορα πως τα είχατε μέσα στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα βελτιώσετε την ζωή σας και θα δημιουργήσετε καλές καταστάσεις γύρω από τα οικονομικά σας. Κέρδη μεγάλα δε σημαίνει αν τα δείτε σε μεγάλες ποσότητες. Αν δείτε πως γαρνίρετε το φαγητό σας με διάφορα μπαχαρικά, αυτό σημαίνει πως σε δύσκολες στιγμές που θα βρεθείτε θα δώσετε άμεσες λύσεις και θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αν δείτε πως τρίβετε μπαχαρικά, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε επικίνδυνες δουλειές, θα χρειαστεί να ρισκάρετε, αλλά θα κερδίσετε πολλά χρήματα. Αν δείτε να προσφέρετε μπαχαρικά, αυτό σημαίνει πως θα ζητήσετε συνεργασία για δύσκολες κι επικίνδυνες δουλειές. Το ίδιο θα σας προτείνουν αν δείτε πως σας προσφέρουν μπαχαρικά.

ΜΠΙΖΕΛΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας να μαγειρεύετε μπιζέλια ξερά, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές δυσκολίες και στενοχώριες αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε πως τα μπιζέλια που μαγειρεύατε ήταν χλωρά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα και πως οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε πως τρωτε μπιζέλια, αυτό σημαίνει στενοχώριες και οικονομικές δυσκολίες. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε πως καθαρίζετε μπιζέλια, αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε πολύ.

ΜΠΟΥΓΑΔΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλένετε ρούχα άσπρα πολύ λερωμένα και πως καθαρίζουν εύκολα, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε εύκολα να αντικρούσετε τις κατηγορίες εις βάρος σας και θα σας φύγουν οι στενοχώριες που σας βρήκαν αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε πως δύσκολα βγαίνουν οι βρωμιές, τότε θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη Θέση να ξεκαθαρίσετε την Θέση σας από κουτσομπολιά και κατηγορίες εις βάρος σας. Αν δε είστε άνδρας και δείτε πως βάζετε μπουγάδα, αυτό σημαίνει φτώχιες και κακομοιριά. Αν είσαστε πάλι γυναίκα και δείτε πως κάνατε την μπουγάδα σας και πως απλώνετε τα πλυμένα ρούχα, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε την αγάπη και την εκτίμηση γνωστών συγγενών και φίλων. Αν δείτε πως στην μπουγάδα σας έχετε πολλά και πολύχρωμα ρούχα, αυτό σημαίνει πως έχετε στο μυαλό σας σχέδια τέτοια ώστε να ξεγελάσετε με πονηριά κάποιον τη κάποιους θα το πετύχετε δε αν δείτε πως αυτά τα ρούχα τα πλύνετε και τα απλώσατε. Αν δείτε πως δεν τα καταφέρνετε να τα πλύνετε, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να πετύχετε τους σκοπούς σας.

ΜΠΟΥΚΑΛΙ - ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Αν δείτε μπουκάλι ή μπουκάλια να είναι άδεια στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε και θα συναντήσετε αποτυχίες τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε μπουκάλια άδεια πως τα μαζεύατε για να τα πετάξετε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση να ξεφύγετε από την στασιμότητα και την κακομοιριά και να πάτε μπροστά και θα το πετύχετε δε αν δείτε πως τα πετάτε ή τα σπάτε. Αν δείτε μπουκάλι ή μπουκάλια γεμάτα αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας, στον έρωτα και πως σας περιμένει μεγάλη ευτυχία στο σπίτι σας. 

ΜΠΡΙΖΟΛΑ Αν δείτε να ψήνετε χοιρινές μπριζόλες, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη χαρά στο σπίτι σας. Αν δείτε πως ψήνετε παϊδάκια το ίδιο. Αν δείτε πως ψήνετε βοδινές μπριζόλες, αυτό σημαίνει σιγουριά, αγάπη από τον ή την σύντροφο σας κακό είναι το όνειρο αν δείτε μπριζόλες να μην ψήνονται ή να τις δείτε καμένες.

ΜΠΥΡΑ Αν δείτε πως ήπιατε πολύ και ζαλιστήκατε, αυτό σημαίνει πως θα σας βγουν όλα ξινά γιατί δεν κρατήσατε την ανάλογη στάση εκεί που έπρεπε και δεν μετρήσατε σωστά τις καταστάσεις και από ευχάριστες μόνοι σας τις κάνατε δυσάρεστες. Αν δείτε πως είστε με παρέα και πίνετε μπύρες, αυτό σημαίνει πως θα σχεδιάσετε μια επιχείρηση και θα πάει πολύ καλά μαζί με άλλους. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε εργοστάσιο ζυθοποιίας ή δείτε πως εργάζεσθε εκεί, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο που θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Κοιτάξτε πώς Θα τις αξιοποιήσετε καλύτερα.

ΜΠΥΡΑΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε μέσα σε μια μπυραρία και πίνετε μπύρα είτε μόνος σας είτε με φίλους κι έχετε έλθει στο κέφι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολλά κι ευχάριστα γεγονότα που πραγματικά θα νοιώσετε χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Αν δείτε πως σας σερβίρουν μια λαχταριστή μπύρα σε ένα ποτήρι κι εσείς την πίνετε και ξεδιψάτε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πολλές κι ευχάριστες ειδήσεις αυτόν τον καιρό.

ΜΥΑΛΟ -ΜΥΑΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε μυαλά φρέσκα ή ότι τα είχατε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει για σας πως θα σας συμβούν πολλά κι ευχάριστα γεγονότα αυτές τις μέρες στην ζωή σας που θα σας γεμίσουν χαρά κι ευτυχία. Μια νέα περίοδος ανοίγεται μπροστά σας που θα είναι όλο ζωή κι ενεργητικότητα καθώς και δημιουργία. Αν όμως τα μυαλά που είδατε ήταν χαλασμένα και το μόνο που σας προξένησαν ήταν η αηδία, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν δυσάρεστα γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν πολύ. Αν δείτε πως τρωτε μυαλά κατά οποιοδήποτε τρόπο μαγειρεμένα, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε ζημιές από κακούς υπολογισμούς και κακές εκτιμήσεις που θα κάνετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε να τρωτε μυαλά και είναι να κάνετε κάποια καινούργια σας δουλειά ή κάποια συμφωνία θα πρέπει να εξετάσετε πολύ καλά κάθε λεπτομέρεια σε ότι θα πείτε και στον δρόμο που θα ακολουθήσετε.

ΜΥΓΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας μύγες να σας τριγυρίζουν και να σας ενοχλούν, αυτό σημαίνει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που θα βρεθείτε αυτές τις μέρες από τις ενοχλήσεις που θα έχετε και θα χάσετε την ηρεμία σας. Αν δείτε σκοτωμένες μύγες ή πως τις σκοτώνετε εσείς, τότε σημαίνει πως θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από πολλούς κι ενοχλητικούς κι ανεπιθύμητους, που σας είχαν γίνει βάρος αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως βρήκατε μια μύγα στο φαγητό σας και νοιώσατε αηδία, αυτό σημαίνει πως θα σας απειλήσει κάποια αδιαθεσία αλλά περαστική ή θα πάρετε κάποια είδηση που θα σας στενοχωρήσει, αλλά θα είναι περαστική.

ΜΥΔΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως μαζεύατε μύδια σε μια καθαρή Θάλασσα ή τα είδατε στον ψαρά και πως τα αγοράζατε, αυτό σημαίνει πως θα έχετε αυτόν τον καιρό μια περίοδο επιτυχιών στην ζωή σας που θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Οι επιτυχίες θα είναι τόσο στον οικονομικό όσο και στον ερωτικό τομέα. Αν δείτε όμως χαλασμένα μύδια πως τα βάλατε στο στόμα σας και τα αηδιάσατε, αυτό σημαίνει πως θα σας απειλήσει μια αρρώστια ή ένα ατύχημα αλλά τελικά θα αποφύγετε κάθε κίνδυνο. Αν όμως δείτε πως τα τρώγατε και σας προξενούσε αυτό ευχάριστη τότε σημαίνει πως θα αρρωστήσετε.

ΜΥΖΗΘΡΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πήζατε που λέμε μυζήθρα, αυτό σημαίνει πως τα κέρδη σας και οι επιτυχίες σας αυτές τις μέρες δεν θα είναι αυτές που περιμένατε και που είχατε φανταστεί. Το όνειρο σας ειδοποιεί αν είναι να αρχίσετε μια νέα δουλειά να το σκεφθείτε πολύ καλά γιατί τα αποτελέσματά της δεν θα είναι σύμφωνα με τις προβλέψεις σας. Αν είστε νέος -α και δείτε αυτό το όνειρο, να μην πάρετε στα σοβαρά μια καινούργια γνωριμία αυτόν τον καιρό γιατί θα απελπιστείτε από την εξέλιξή της. Αν δείτε πως τρώγατε μυζήθρα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μιζέριες και δύσκολες μέρες.

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζατε κάποιο μυθιστόρημα, αυτό σημαίνει πως δεν έχετε πάρει τίποτα στην ζωή σας στα σοβαρά. Η επιπολαιότητα που δείχνετε αυτόν τον καιρό είναι τόσο μεγάλη που θα ζημιωθείτε αρκετά. Αν είστε νέος -α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ζημιές στο μέλλον με τον τρόπο που χειριζόσαστε τις δουλειές σας και τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Το όνειρο σας προειδοποιεί πως πρέπει να αλλάξετε τρόπο ζωής και δράσης. 

ΜΥΛΟΠΕΤΡΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια μυλόπετρα κάπου πεταμένη είτε παλιά απηρχαιωμένη είτε καινούργια, αυτό σημαίνει πως θα έχετε με το μέρος σας την τύχη αυτόν τον καιρό σε ότι επιχειρήσετε και σε ότι καταπιαστείτε. Δεν έχει καμία σημασία αν η μυλόπετρα που είδατε ήταν δική σας ή ξένη. αν είσαστε εμπορευόμενος και σχεδιάζατε μια επιχείρηση μην διστάσετε να την προχωρήσετε θα έχετε επιτυχία. Για έναν νέο ή νέα που θα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως το μέλλον ανοίγεται λαμπρό και πως θα κάνουν έναν ευτυχισμένο γάμο.

ΜΥΛΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν μύλο την ώρα που αλέθει αυτό είναι σημάδι της επιτυχίας και της ευτυχίας που θα έχετε αυτόν τον καιρό στην ζωή σας. Εδώ μας ενδιαφέρει η ερμηνεία του μύλου είτε μηχανοκίνητος είναι είτε σας έκαναν εντύπωση οι μυλόπετρες που γύριζαν. Το όνειρο σας είναι πολύ καλό και πως μόνο ευχάριστα γεγονότα σας περιμένουν κι επιτυχίες στην ζωή.

ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ και ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ έχουν άλλη σημασία γι' αυτό να δείτε τις ανάλογες λέξεις με την ερμηνεία τους μέσα στον ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗ. Αν όμως δείτε έναν μύλο του καφέ πως τον κρατάτε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως κοπιάζετε άδικα γιατί τα κέρδη σας και τα οφέλη σας θα είναι μικρά.

ΜΥΛΩΝΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν μυλωνά, αυτό σημαίνει πως κάθε σας δουλειά κάθε σας όνειρο, κάθε ελπίδα σας θα έχουν το αποτέλεσμα και την έκβαση που θα Θέλατε. Αν μια νέα κοπέλα δει στον ύπνο της μυλωνά, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσει και θα παντρευτεί άνθρωπο επιτυχημένο και θα γίνει πολύ ευτυχισμένη. Αν δείτε πως είστε ο ίδιος μυλωνάς, αυτό σημαίνει πως το μέλλον σας ανοίγεται λαμπρό και πετυχημένο.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση ένα σμήνος από μυρμήγκια που τρέχουν ασταμάτητα κουβαλώντας τροφές και γενικά να εκτελούν τις δουλειές τους όπως τα έχει τάξει η φύση, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ευφορία, αφθoνία αγαθών, πλούτη και μεγάλη ευτυχία σε σας και στο σπίτι σας. Οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα είναι μεγάλες με ότι καταπιαστείτε αυτόν τον καιρό. Μεγάλη ευτυχία για σας και για την οικογένειά σας είναι να δείτε μυρμήγκια μέσα στο σπίτι σας. Αν δείτε πως το σώμα σας γέμισε από μυρμήγκια, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες και απρόβλεπτες επιτυχίες, πλούτη κι ευτυχία σας περιμένουν. Αν oμως δείτε πως σας τσιμπούσαν εξαγριωμένα μυρμήγκια, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και συμφορές. Αν δείτε μυρμήγκια με φτερά να πετούν γύρω σας, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε καταστροφές και πως πολλές στενοχώριες θα σας βρουν. Αν δείτε στον ύπνο σας πως σκοτώνετε μυρμήγκια αυτό σημαίνει πως θα χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία που σας παρουσιάστηκε στην ζωή σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

ΜΥΡΤΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως συναντήσατε μια μυρτιά είτε στον κήπο σας είτε στους αγρούς, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένετε κάποιο μεγάλο καλό που θα συμβεί σε σας και στην οικογένειά σας. Αν ένας νέος -α δουν αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα σημειώσουν μεγάλες επιτυχίες στον έρωτα και πως θα κάνουν έναν σωστό κι ευτυχισμένο γάμο. Αν είσαστε εμπορευόμενοι θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας και στις επιχειρήσεις σας.

ΜΥΡΩΔΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αισθανόσαστε μια μυρωδιά άσχημη και πως αυτό σας προκαλούσε αηδία, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε άσχημες ειδήσεις και θα στενοχωρηθείτε πoλύ αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε πως εσείς οι ίδιοι μυρίζετε άσχημα, ότι δηλαδή το σώμα σας έβγαζε άσχημες μυρωδιές, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις γύρω από το άτομο σας. Θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί έχετε δώσει άσχημες εντυπώσεις τον τελευταίο καιρό στον κύκλο σας με το φέρσιμο σας και τους τρόπους σας. Αν δείτε όμως πως καθαρίζετε το μέρος που έβγαλε την άσχημη μυρωδιά, αυτό σημαίνει πως θα διαλύσετε τις άσχημες καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί αυτόν τον καιρό και σας είχαν στενοχωρήσει σημειώσετε στην ζωή σας. Αν δείτε πως η μύτη σας ήταν μικρότερη από το κανονικό, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μια πρόσκαιρη επιτυχία τόσο στην ζωή όσο και στον έρωτα. Το πρόσωπο που θα συνδεθείτε δεν θα είναι αυτό που θα Θέλατε και θα σας απομακρύνει από κοντά του. Αν δείτε πως από την μύτη σας έτρεχε αίμα, να περιμένετε πως θα σας βρουν ατυχίες στον έρωτα, αλλά στην ζωή θα απαλλαγείτε από πολλές στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε πολλές μύτες μαζί, πολλών ανθρώπων δηλαδή, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες και σημαντικές επιτυχίες στην ζωή. Αν δείτε πως τρίβατε την μύτη σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές και σημαντικές ερωτικές επιτυχίες στην ζωή σας αυτόν τον καιρό.

ΜΥΩΠΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε μυωπία, χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές και μεγάλες δυσκολίες στην ζωή. Αν δείτε πως δεν βλέπατε καλά και πως αναγκαστήκατε να φορέσετε γυαλιά, αυτό σημαίνει πως θα αποφασίσετε να βάλετε μια τάξη στην ζωή σας και έτσι θα δείτε καλύτερες μέρες.

ΜΩΡΟ Αν δείτε πως έχετε ή είχατε κάποιο μωρό μέσα στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει η χαρά και η ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν δείτε να έχετε δίπλα σας ή κοντά σας ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην ζωή να αποφύγετε δυσκολίες και βάσανα που μπορεί να σας βρουν. Αν όμως δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πίκρες και βάσανα που δύσκολα θα περάσουν. Αν δείτε πως σκοτώνετε ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κακό. Αν δείτε πως το πετάτε από τα χέρια σας σημαίνει απαλλαγή από στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε πως το σφάζετε θα γλιτώσετε από μεγάλο κακό που ήταν να σας βρει.

Ν
ΝΑΝΟΣ Αν δείτε πολλούς νάνους μαζί αυτό σημαίνει πως θα διαπιστώσετε εχθρούς πολλούς και ύπουλους που δεν τους περιμένατε. Αν πάλι δείτε τον εαυτό σας νάνο, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε ταπεινώσεις και προσβολές και δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε. Το όνειρο γενικά σας προειδοποιεί να αλλάξετε τακτική και τρόπο ζωής.

ΝΑΡΓΙΛΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως καπνίζατε ναργιλέ, είσαστε δεν είσαστε χρήστης του συστήματος αυτού, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες την περίοδο αυτή. Αν δείτε άλλον να καπνίζει ναργιλέ, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε άσχημα νέα γι' αυτόν. Αν μια γυναίκα δει να καπνίζει η ίδια ναργιλέ, αυτό σημαίνει πως τόσο μέσα στο περιβάλλον της όσο και στην οικογένειά της θα την βρουν πολύ δυσάρεστες καταστάσεις, που θα της προξενήσουν και θα την ποτίσουν πίκρες και βάσανα.

ΝΑΥΑΓΙΟ -ΝΑΥΑΓΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε θαλάσσιο ταξίδι και ναυαγήσατε, αυτό σημαίνει πως όσα σχέδια κι αν κάνατε, και ότι ελπίδες κι αν είχατε θα διαψευστούν και πως μεγάλη στενοχώρια σας περιμένει κι ίσως να κινδυνέψετε από κάποια αρρώστια. Αν δείτε απλώς κάποιο ναυάγιο να γίνεται και πως εσείς βλέπατε σαν Θεατής, αυτό σημαίνει πως κάτι που περιμένατε δεν θα γίνει και δεν θα πραγματοποιηθεί. Αν γίνατε ναυαγός και είδατε πως βρεθήκατε σε φουρτουνιασμένη Θάλασσα και πως παλεύατε απεγνωσμένα με τα μανιασμένα κύματα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλοι αγώνες και δύσκολες μέρες να έρχονται. Αν δείτε πως ναυαγήσατε και πως φορούσατε κάποιο σωσίβιο ή μπήκατε σε μια βάρκα ή πιαστήκατε από κάπου και νοιώσατε ασφαλής, αυτό σημαίνει πως θα περισώσετε κάτι από μια καταστροφή, ή θα γλιτώσετε τουλάχιστον από το άγχος της αποτυχίας που σας βρήκε αυτόν τον καιρό. Αν πάλι είδατε πως παλέψατε με τα κύματα και πως μετά από κόπους βγήκατε στην στεριά, αυτό σημαίνει πως όσο και να ταλαιπωρηθείτε θα βγείτε νικητής και πως τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε πως πνιγήκατε σε ένα ναυάγιο, αυτό σημαίνει πως σας απειλεί μεγάλη και σοβαρή αρρώστια. 

ΝΑΥΤΗΣ Αν δείτε πολλούς ναύτες μαζί τόσο καλύτερα θα πάνε οι δουλειές σας. Αν δείτε πως είσαστε ντυμένος ναύτης με λευκή στολή, αυτό σημαίνει πρόοδο και άνοδο επαγγελματική. Αν δείτε πάνω σε πλοίο ναύτες, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε ευχάριστο κι επικερδές ταξίδι. Αν δείτε πως είσαστε ναυτικdς και πως βγήκατε στην ξηρά, αυτό σημαίνει πως η ζωή σας θα πάρει μια μεταστροφή προς το καλύτερο και θα σημειώσετε επιτυχίες και μεγάλες γνωριμίες που θα σας βγουν σε καλό. Αν μια γυναίκα είδε πως συνάντησε ναύτη ή πως είχε άνδρα ναυτικό, αυτό σημαίνει πως θα πάρει μεγάλη χαρά ίσως και χρήματα που θα της έλθουν από μακριά. Αν δείτε ναύτες με σκούρες χειμωνιάτικες στολές θα πάρετε ειδήσεις που θα σας φέρουν μελαγχολία και λύπη.

ΝΑΥΤΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έπιασε ναυτία κάνοντας ταξίδι με οποιοδήποτε μέσον, αν δεν είχε καμιά αιτία οργανική, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δυσάρεστες καταστάσεις αυτόν τον καιρό και ίσως περάσετε κάποια ασθένεια. 

ΝΑΥΤΙΚΟ Αν δείτε στον ύπνο σας ναυτικό στόλο να ταξιδεύει στην Θάλασσα ή να μπαίνει ή να βγαίνει ή να είναι μέσα σε ένα λιμάνι, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες στην ζωή σας και πως θα σημειώσετε κέρδη από την δουλειά που κάνετε και που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε κατεστραμμένο στόλο ή στόλο να βουλιάζει και να ναυαγεί, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένετε ατυχίες και οικονομικές καταστροφές.

ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε ναφθαλίνη για να την τοποθετήσετε στα ρούχα σας, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε με σύνεση και πρακτικότητα σε μια δύσκολή σας στιγμή που θα σας γλιτώσει από πολλές φασαρίες και βάσανα. Αν την τοποθετείτε κι άλας, αυτό σημαίνέι πως θα βάλετε σε κάποια τάξη πολλά πράγματα με την Θέλησή σας και με τον πρακτικό σας χαρακτήρα. Αν δείτε πως σας μύριζε ναφθαλίνη στον ύπνο σας, χωρίς όμως να υπήρχε η μυρωδιά κατά την διάρκεια του ύπνου σας, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα σας έλθουν αναμνήσεις από το παρελθόν και θα σας προξενήσουν λύπη και μελαγχολία. 

ΝΑΥΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ Αν δείτε στον ύπνο σας και σας έκανε εντύπωση μια ναυτική πυξίδα, αυτό σημαίνει πως θα σας τύχει να κάνετε μακρινό ταξίδι. Αν δείτε πως την συμβουλευόσαστε και πως την εξετάζατε πως λειτουργεί, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βάλετε σε κάποια τάξη την ζωή σας και να χαράξετε νέους και σίγουρους δρόμους στη ζωή σας.

ΝΕΓΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν νέγρο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα και αρρώστια. Αν δείτε νέγρο να τραγουδάει, αυτό σημαίνει Θλίψη και απογοήτευση θα έχετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πολλούς νέγρους μαζί μην περιμένετε τίποτα το καλό αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν δείτε μιγάδα, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες αυτόν τον καιρό τόσο στις δουλειές σας όσο και στις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Αν δείτε νέγρο νεκρό, αυτό σημαίνει πως κάτι που σας στενοχωρούσε θα σας βγει σε καλό.

ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν νεκροθάφτη να Θάβει κάποιον νεκρό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν. Αν δείτε πως είσαστε εσείς νεκροθάφτης, χωρίς να έχετε καμία σχέση με το επάγγελμα αυτό, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν εμπόδια και δυσάρεστες εξελίξεις στην δουλειά σας. Αν δείτε πως σαν νεκροθάφτης Θάβετε κάποιο άτομο, αυτό σημαίνει πως θα του προξενήσετε μεγάλο κακό. Αν δείτε έναν νεκροθάφτη ν' ανοίγει ένα τάφο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε μέσα σε δυσάρεστες καταστάσεις και στενοχώριες, τις οποίες δεν τις περιμένατε και δεν τις είχατε υπολογίσει. Αν δείτε πως Θάβετε κάποιο άτομο που ήδη είναι νεκρό, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτόν τον καιρό γιατί κινδυνεύετε να πάθετε μεγάλο κακό τις μέρες αυτές.

ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΑΤΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ετοιμαζόταν ή ετοιμάζατε εσείς κάποιο νεκροκρέβατο, αυτό σημαίνει πως κάποιο χαρούμενο και χαρμόσυνο γεγονός θα συμβεί σε σας και την οικογένειά σας. Αν δείτε πως ετοιμάζατε νεκροκρέβατο δικό σας κι είσαστε ανύπαντρος -η, αυτό σημαίνει πως γρήγορα θα κάνετε έναν γάμο που θα είναι πετυχημένος. Αν ετοιμάζατε νεκροκρέβατο για άτομο ηλικιωμένο γιατί περιμένατε να πεθάνει, αυτό σημαίνει πως θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμη.

ΝΕΚΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν νεκρό, αυτό σημαίνει καλό για σάς και για την οικογένειά σας. Αν δείτε έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, τον δείτε όμως νεκρό, αυτό σημαίνει μακροζωία γι' αυτόν και πως θα μάθετε ευχάριστα νέα γι' αυτόν. Αν ο νεκρός που θα δείτε είναι πατέρας σας ή μητέρα σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους σας. Αν δείτε νεκρό ένα νεαρό άτομο, σημαίνει πως αν είναι ανύπαντρο θα παντρευτεί. Αν δείτε νεκρό τον εαυτό σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο μεγάλο καλό θα συμβεί σε σάς. Αν δείτε νεκρό κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει κάποιος μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί για σάς. Αν όμως δείτε νεκρό κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και αυτό σας μιλάει, αν σας λεει λόγια που δεν τα καταλαβαίνετε, αυτό σημαίνει πως κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα σας στενοχωρήσει πολύ. Αν δείτε τους νεκρούς γονείς σας να σας καλούν κοντά τους, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα μπορεί να πάθετε. Αν δείτε έναν νεκρό ήδη συγγενή σας να σας υποδεικνύει κάτι, μην παραλείψετε να το κάνετε. Αν δείτε νεκρό συγγενή σας να σας ζητάει κάτι, αυτό σημαίνει πως έχετε παραμελήσει τα Θρησκευτικά σας καθήκοντα γι' αυτό το άτομο. καλό είναι να του κάνετε κανένα τρισάγιο ή να του ανάψετε κανένα κερί. Αν δείτε ήδη νεκρό συγγενή σας να σας καλεί κοντά του ή να σας παρουσιαστεί με κάποιο αυτοκίνητο να σας πάρει ταξίδι και δείτε πως αρνηθήκατε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο ατύχημα. κακό είναι άμα δείτε ότι σας παίρνει μαζί του γιa ταξίδι. Αν δείτε πως ασπαζόσαστε, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία και πως θα πάρετε καλές ειδήσεις. Αν δείτε κάποιον νεκρό να έρχεται κοντά σας και να σας μιλάει, αυτό σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας συμβεί.

ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ (ΝΕΚΡΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ή ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ) Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούγατε κάποιον επικήδειο αυτό σημαίνει πως θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις τις μέρες που ακολουθούν. Αν δείτε πως εκφωνείτε εσείς κάποιον επικήδειο αυτό σημαίνει πως θα ανταλλάξετε σκληρά και στενόχωρα λόγια με πρόσωπα που συνεργαζόσαστε ή με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αν ακούγατε μοιρολόγια σε κάποιο ξένο σπίτι, αυτό σημαίνει πως κάποιο σημαντικό γεγονός θα μάθετε για το σπίτι αυτό. Αν ήταν στο δικό σας σπίτι, αυτό σημαίνει πως θα συμβούν γεγονότα που θα σας φέρουν μεγάλη αναστάτωση σε σας και την οικογένειά σας. 

ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα νεκροταφείο και πως περνούσατε απ' έξω, αυτό σημαίνει πως κάποια ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί αυτές τις μέρες στην ζωή σας που θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα την χάσετε. Αν δείτε πως μπαίνατε μέσα σε ένα νεκροταφείο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη χαρά, ευτυχία, πλούτη που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως μέσα στο νεκροταφείο ήταν κάποιος και έβαζε λουλούδια σε κάποιον τάφο, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε γι' αυτό το πρόσωπο πως θα κινδυνέψει σοβαρά και πιθανόν να πεθάνει. Αν είσαστε με το αγαπημένο σας πρόσωπο στο νεκροταφείο, αυτό σημαίνει πως θα χωρίσετε αμετάκλητα. Το ίδιο θα συμβεί αν δείτε στον ύπνο σας άλλο ζευγάρι ή αντρόγυνο να μπαίνει ή να βρίσκεται μέσα σε ένα νεκροταφείο, κι αυτό μοιραία θα χωρίσει.

ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως περνούσε δίπλα σας ένα όχημα οποιοδήποτε που μετέφερε νεκρό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει οικογενειακή ευτυχία, κέρδη στις δουλειές σας, επιτυχίες στις υποθέσεις σας και σε όλες σας τις δραστηριότητες. Αν δείτε νεκροφόρα να μεταφέρει νεκρό στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ με τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, αλλά και με πρόσωπα που συνεργαζόσαστε.

ΝΕΡΑΙΔΑ Αν δείτε στον ύπνο σας τέτοιο όνειρο και είστε άνδρας, θα γνωρίσετε κάποια γυναίκα που θα σας δείξει πως δόθηκε σε σας ολοκληρωτικά, αλλά μην δώσετε μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί θα πικραθείτε πολύ αργότερα. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σας φερθεί ύπουλα και πρόστυχα κάποια γυναίκα που την θεωρούσατε φίλη. Θα προσπαθήσει να σας κάνει μεγάλο κακό αν δεν λάβετε εγκαίρως τα μέτρα σας.

ΝΕΩΚΟΡΟΣ -ΣΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε νεωκόρος -σα σε μια εκκλησία, χωρίς όμως να έχετε καμία σχέση με αυτό το επάγγελμα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα στην ζωή σας γιατί θα δείτε να επιβάλλεστε επαγγελματικά και κοινωνικά.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID